Seyma-60 kızlar bebeklerinizin ilk kelimesi ne oldu bizimki baba dedi öyle de gidiyor 15 aylık oldu ağzından bir kere duymadım anne dediğini bazen çok fazla takıyorum kafaya gereksiz bir kuruntu gibi geliyor var mı sizde de böyle bir durum
1tosbikinannesiyim Seyma-60 genel de baba oğlum da baba demişti şimdi daha çok anne diyor babayı daha az duyunca çok mutlu olacaksanız yakında söyler ☺️
Pamukhanim_ Seyma-60 kelime sayısı fazla ama sürekli baba baba çok nadir söyler diğerlerini neredeyse gün içinde sürekli baba daha dün instagramda görmüştüm 16 aylık bir bebek kelime sayısı soruyorlar doktora kelime sayısından çok verilen bir komutu yerine getiriyormu o daha önemliymiş
Seyma-60 1tosbikinannesiyim tabiki baba demesini sorun etmiyorum öyle bir durum değil özellikle babaannesi tarafından bu durum ekstra hoşuna gidiyor böyle bana anne dememesi onu ilginç bir şekilde tatmin ediyor bir de tabi desteksiz büyüttüğüm için sanırım bir yerden sonra anne kelimesini duymak istiyorsun yoksa demese de zaten benimle sürekli yanımda
1tosbikinannesiyim Seyma-60 karışık yazmışım 🤣 şimdi okudum da eş tarafına göre bebek her yöne ile onlardır zaten oğlum en başta baba dedi baba anneye göre daha kolay bir kelime 2 aydır falan da anne diyor ama çok güzel bir duygu en kısa zamanda sizin minikte söyler heyecanla bekliyor insan haklısınız ☺️