mbabygirlm Kızlar iki kızımın da çamaşırını bir yıkasam olur mu acaba. Yoksa onları da mı ayrı ayrı yıkamam lazım
mbabygirlm Urazinannesiqw aydınlatıyım o zaman küçük kızımın deterjan hassasiyeti varmış bebek deterjanıyla yıkayacağım iksini de bir atsam olur mu diye sordum ne var bunda alttan hep bir şey arayın aman kaçırmayın Tatlican
acimavi mbabygirlm eğer deterjan doğal içerikli deterjansa elbette yıkayabilirsiniz. Ben bazen kızımın ve benim ev kıyafetlerimi birlikte yıkıyorum, kullandığım deterjan doğal, kıyafet kirliliği de standart olunca sorun yok bence
Miraay_123 mbabygirlm Tabiki yıklayabilirsiniz ne olacak ki 😂 ben bazen kendi temiz kıyafetlerimle kızımın kıyafetlerini bir yıkıyorum bebeken ayrı yikiyordum vücudu daha hassastı diye ama artık öyle yapmıyorum denk geldikçe beraber atıyorum
mbabygirlm Miraay_123 hepsini bir atmak gibi saçmalık yaptım kızımda koltuk altında ve alt bölgesinde kızarıklık olmaya başladı. Onu tek mi yıkayım yoksa ikisini bir yıkasam olur mu diye sormuştum yani
betul97_ mbabygirlm Bunu baştan belirtseydiniz böyle tepkiler almazdınız. Buradaki annelerde müneccim değil
Tatlican mbabygirlm sordum ne var bunda alttan hep bir şey arayın aman kaçırmayın Neden tedirgin oldun dedim . Bu altında birşey aramakmı? oluyormuş. Açıklama yapmadıgın için. Detayını sordum.
allwrite mbabygirlm küçük kız daha 1 yaşında değil mi? Zaten bebek deterjanı ile yıkamıyor muydunuz ki?
Urazinannesiqw mbabygirlm altında ne arıycam nereden bileyim deterjan hassasiyetini öyle yazsan neden sorayım sanki laf çaktım hakaret ettim tuhafsınız ama anlamadım sordum
Miraay_123 mbabygirlm İlk başta böyle söyleseydin kimse sana saçmalık bir soru demez cnm öyleyse ayrı yıka o zaman