eylulbebesi_ kedilipicama tık mi bilmiyorum ama saçlarımı sürekli öne çekerim ve kırıklarını koparırım bide müzik dinliceksem arabada falan sesi hep çift olmak zorunda
kedilipicama alinmom yaa ay kızım da başak burcu herşeyden tiksinip ogurur eline en ufak pislik geldiginde asla elini kullanmaz ağlar falan yandım 🤣🤭
_YanakReisinAnnesii kedilipicama böyle tam uykuya daldım dalacağım burnumu kaşırım deli gibi ve birkaç dakika sonra uykuya dalmış olurum 😂
kedilipicama _YanakReisinAnnesii ya ne güzel bana da uykuya dalmak için böyle bi tik lazım asla uykuya dalamıyorum çünkü 🤭
papatya_1 kedilipicama boynumdan aşırı huylanırım dokunulmasında nefes hissinden oğlum omzumda uyuyorsa nefesi boynumda hissedersem içim çok tuhaf oluyor
ZeydsMom Karnima dokunulursa hemen sicriyorum. Hamilelikte ultrasonda doktoru hep delirtiyordum , 🤣🤣 gece uyurken esim dokunsa uykuda bile olsam hemen elini tutarim 😄
kedilipicama ZeydsMom huylanıyormusun yoksa tikmi bende de var o göbek deligime asla dokunamam kimsenin göbek deligini de görmek istemem kötü hissediyorum😀
beybitolat kedilipicama hiç bir meyveyi ıslak yiyemiyorum herşeyi peçeteyle kurulamam lazım yemem için jahshshhshja
Bebekanneesi kedilipicama tik mi değil mi bilmiyorum ama yüzümü yıkarken o su damlaları boynuma veya bileklerime gelince çok rahatsız oluyorum veya birinin Islak eli ile yüzüme dokunmasi veya yüzüme su damlası gelmesi birde rakamlarda çift olmasına dikkat ediyorum sebebi daha uğurlu gibi geliyor bana
emiyomu kedilipicama enn kötüsü bende galiba 🥹🥹 tekrarlama tikim var mesela bi yanağımı kaşıdıysam diğerinide kaşıcam. Gözümü eşit kırpıcam, klavyede ellerim eşit yazıyorum gibi gibi ansjsjsj eskiden daha çok vardı şimdi azaldı gibi 🥲🥲
mavili_kelebek Bebekanneesi bir de çocuklarım ve eşim harici birisinin asla ayağı her hangi bir şekilde dokunmasından aşırı tiksiniyorum