birakiciyorumcemile suleylmzr birazcık şekil bozukluğu var ama daha çok küçük gözüküyor bol bol tummy tm yaptırın duzlenir maşallah
patlakprezervatif suleylmzr yastık mı kullanıyorsunuz arka tarafı bombeli duruyor? Yan tarafı da fazla düz geldi. Ama büyüdükçe düzeliyor
kikis suleylmzr evet, yastık kullanıyorssanız sakın kullanmayın uyurken kafasını sağa sola çevirin uyanık kaldığı saatlerde yatakta veya anakucağında olmasın bol kucak ve Tummy time yapın
Retzja Evet. Kafasının arkası düzleşmiş. Bol yüz üstü egzersizle düzelecek bir şey, henüz çok küçük. Zaten zamanla emekleme, oturma derken sırt üstü durmayacağı için kolayca düzelir 🙏🏻
patlakprezervatif Retzja kafasının arkasından ziyade yan tarafı daha düz değil mi? Ben mi yanlış yorumluyorum ilk fotoğrafta yan tarafı çok düz geliyor
suleylmzr patlakprezervatif hayır kullanmıyorum ama ana kucağında fazla vakit geçirdik sanırım hiç aklıma bile gelmedi böyle bir sey olacagı yan yatırsamda dönüyodu hep uyanıyodu çevirince kafa üstü bırakıyodum kimsede uyarmadı tek başıma bakıyorum ana kucagi kolaylık olmuştu bana cahillik mi desem ne denir bilmiyorum cok üzgünüm
Retzja patlakprezervatif Evet yan kısmında da düzleşme görülüyor. 2. Fotoğraftan da arka kısmının düzleşmesi net belli oluyor. Bebiş belli ki henüz küçük, zamanla düzelecektir.
patlakprezervatif Retzja maşaallah pofuduk pofuduk yanakları da var 😍. Evet zamana ihtiyacı var ama inatçı da oluyorlar 😄
Retzja patlakprezervatif Değil miii maşallah suphanallah pek şeker 🥹 Allah bağışlasın. 20 aylık oldu benim mini boy dana böyle şeyler görünce dişlerim kamaşıyor 🤪
patlakprezervatif Retzja oğlumda 11 aylık. Mantarın teki nerede ne zaman biteceği hiç belli olmuyor 😄. Yavaş yavaş bebek suratı değişiyor 🥹 yakında ben de başlarım oyy oyy bu ne kadar ufak demeye 😄
mutlu27 suleylmzr gun icinde sag sol olarak uyutun ben ilk oglugumu surekli duz yatirdigimdan arkasi dumduz oldu bingildak kapanana kadar sansin var ben bunu bilmiyordum misal bilseydim yapardim ve saci uzunken iyide kesilince cok kotu duruyor
patlakprezervatif suleylmzr üzülme üzülme 🌸. Benim bebeğiminde kafa şeklinde orantısızlık vardı zamanla düzeldi. Tummy time ile ya da yatarken pozisyon değiştirerek ve oturdukları zaman düzeliyor. Yatarken hep düz olduğu yere yatmak isteyecek ama derin uykuya geçtiği zaman değiştir. Bebeğim daha küçükken düz kafa yastığı almıştım rahat edemediği için ağlayarak hep kaldırttı, ben kullanamadım. Belki ağlamaz onu dene