Nefeslina Merhaba anneler 16 günlük kız bebeğim var geceleri çok sık emiyor sütüm çok şükür var yetiyor sadece emerek uyumaya alıştı emZik tutturmaya çalışıyorum almıyor yoksa sabaha kadar meme de uyumak istiyor. Birkaç farklı emzik denedim Philips avent marka almadı eczaneden aldım normal yuvarlak emZik onlarıda tutmuyor kesin tutar dediğiniz bir emzik var mıdır bir çözümü bunun sabaha kadar uykusuzum😞
Melisahsendursun Nefeslina benim kizimda oyle canim emmek istiyir hep yalanci emzik olarak kullaniyo beni 8 tane emsik aldik farkli farkli hic birini almadi o 65 tlye olanida aldim %95 tutuyo dediler onuda aldim tutmadi en son bakkalda 2 tlye satilan tuvarlak cok yumusak emzik aldik belki tutar diye onu aldi cok sukur geceleri uyurken veriyorum rahatladim 1 ay2gunluguz
G_ADAN Nefeslina nuk kauçuk avent air. Emziği verirken ilk vermelerinizde sürekli sütünüzden sıkarak verin emziği 😊
KuzeyinAnnesii Nefeslina ilaç emzikleri varmış içini sütünüzle doldurup ağzına verin bitene kadar emsin Daha istediğiniz emziğe geçersiniz Yok öyle olmaz derseniz eğer ben avent ultrasoft kullanıyorum çok memnunum benimde tutmuyordu onu tutdu
Nefeslina deletedmom173 hadi ya İnan’ın öyle çok istiyorum ki tutmasını diğer işlerim hep aksıyor 3 yaşında oğlum var ona vakit ayıramıyorum devamlı meme de çünkü kızım hiç bırakmıyor 😞
deletedmom173 Nefeslina işi gücü bir tarafa bıraktık artık çok zorlandım annem olmasına rağmen herkes bir elden denedi tutmadı biberon tutuyordu onu da tutmadı sonraları olmayınca olmuyor inşallah tutar bir çocuğunuz daha varmış rabbim kolaylık versin
Resmiye her çocuk emzik almaz ne yazıkki. Benim oğlum philips ultra air emziği ilk denemede tuttu. İnşallah tutar sizinkide🙏
IkraElizinAnnesi Melisahsendursun bizde 1 ay üç günlüğüz canım eczaneden emzik aldım tutmadı chicconun kauçuk uçlu emziğini tutar dediler aldım onuda tutmadı 😣 bakkaldan nasıl aldın yahu o nasıl oluyor 😊