ogretmenanne2024 rabis01 ben 11 aylıkken deldirdim ama maalesef bebeğim hiç sevmedi ve sürekli oynadığı için düşürdü küpenin tekini ben de diğerini de çıkardım kapandi kulağı geri
Demetbulut rabis01 10 aylıkken deldirmiştim .. çok hoşuma gidiyordu küçük bebeklerde küpe .. şimdi 14 yaşında ❤️
TugcenurLina rabis01 10 aylıkken deldirdim hiç elini falan götürmedi çekmedi. Şuan 29 aylık üstünü çıkarırken küpesi zorlanırsa eliyle kontrol eder düşerse hemen farkeder
rabis01 Bende deldirmek istiyorum ilerde ama kulağına götürür bilmez çeker zarar verir diye korkuyorum açıkcası
Alyaberen_ rabis01 18 aylık olacak hala deldirmedim.Deldirmeyi düşünmuyorum kendi ne zaman isterse o zaman deldirmeyi istiyorum.Benim kulağımdaki küpe dikkatini çekiyor onu bile çekiyor korkuyorum bende kendinede aynısını yapar diye
mamabear_ rabis01 17 aylık hala taktırmadım aklı erene kadar da taktırmayı düşünmüyorum. Kızım kafasında şapka bile zor tutar kulağını deldirsek (muhtemelen deldiremeyiz zaten) o küpeyi koparır
catperson rabis01 5 yaşında sınıf arkadaşından ve benim piercinglerimden görüp özendi o zaman deldirdik. Vazgeçer belki diye delme esnasında acıyacağını da söyledim ama vazgeçmedi. Koruyabileceği, dikkat edeceği kadar büyümesinden yanayım bu konuda.
935 Büyük kızı 6 aylıkken deldırmıstım smdı kucugu bır buck yasına gırecek deldıremıyorum normeldede kulagıyla oynar koprır dıye cesart edemıom