elifsrbs Arkadaşlar kızım 1 yaşına girecek ve sallanma dışında kesinlikle uyumuyor 🤦🏻♀️ Zaten uyku problemimiz var çocuk uykusu olduğu halde uyumak istemiyor 😭artık dayanamıyorum nasıl bıraktıracağım bu sallanma işini 🤷🏻♀️
Ipeksmom elifsrbs bende aynı durumdayım uyuyacağını anladığı an uykusuzluktan bayılacak olsa dahi uyumak isteniyor çok ağlıyor. Sabah uyandığında uykusunu almamış oluyor dolayısıyla sürekli mız mız 😔
Cnprtk elifsrbs ben bi yerde okumuştum sallamayı bırakmak için. 4 kere salla bi kere dur sonra 3 kere salla 2 kere dur yavaş yavaş azaltınca işe yarıyor ben denedm oldu
Rzgr elifsrbs ben 8. Ayda sallamayi azaltma yontemiyle biraktim. Sallama hizini gunden gune dusuruyorsunuz biz b1 hafta sonunda basarmistik. Ayni zamanda emzirdigim icin emerek uyumaya yoneldim. Benim icin daha rahat oldu. Simdi emiyor emmesi bitince besigine gecmek istiyor. Geceleri kesintisiz 6 7 saat uyuyor. 1 yas 12 gunluk oglum.
elifsrbs nazo58 yorulsa bile banamısın demiyor 😓 yorulur uyur diyorum uykusu geliyor daha çok huysuzlaşıyor
elifsrbs Cnprtk oyun zannetmesin 😅 şaka bi yana sallarken dahi devamlı kalkma peşinde ama deneyeceğim 👍🏻😃
nazo58 elifsrbs Allah yardımcın olsun ben iki yaşına kadar kizimi salladım... Oğlum 9 aylık bakalım bunda ne olacak..
Sabina28 Emiyorsa kendi yataginizda uzanip emzirin emmesi bitince zaten uyukluyorlar yuz ustu yatirip poposuna yavas yavas pat pat vurun ninni soyleyin . Ben oyle yapiyorum 11ayligindan beri . Bende sallamaktan usanmistim Umarim sizdede ise yarar💕
Yenianne_2019 Rzgr vallahi sallamaktan bıkkınlık geldi gece bile uykusunu açıp sallanmak istiyor yavaş yavaş sallasam zaten uyumaz benimki
Kbrabdlhyvzlp Peki ayakta gezerek kucakta uyuyanlara öneriniz neler. 14 aylığız ve artık çok yoruldum ayakta sallama razıyım suan
elifsrbs Kbrabdlhyvzlp kucakta sallayarak uyutmak da mutlaka yorucudur ama ayakta sallamak da çok yorucu bizim çocukları yataklarında uyutmaya alıştıracak bir çözüm bulmamız şart 😌😉
Duru1- Kbrabdlhyvzlp aaay bizde öyleydik kolları kopuyo insanın 8 aylık 10 kilo düşün şimdi ayağımda sallayayım diyorum asla kabul etmiyo atıyo kendini sürekli
Damlaemir elifsrbs 16 aya kadar salladım 15 gündür beşiğinde poposuna vurarak piş piş yöntemiyle uyutuyorum hemen alıştı uyuyo kesinlikle sallamayı bıraktırın
elifsrbs Damlaemir yanıma yatırmayı bi yandan poposuna pışpışlamayı denedim en fazla 3 dk falan durdu sonra masal anlatmayı denedim yine sonuç aynı 😨😬
nazo58 elifsrbs 🤣🤣 ben ilk kızım da söylemiştim bunu.. hatta beşiğini dayısı yapmistida sallamalı yaptirmamistim sallamiycam diye 🤯 8 ay kolik yaşadık 2 yaşına kadar salladım... büyük konuştum yani. Oğlum da 3-4 ay kolik yaşadık 9 aylık hala sallıyorum bakalım bu ne kadar sürecek.. keşke düşündüğümüz gibi olsa.. üstelik gündüzleri uyuyup uyanan kadar ayağım da oğlum kızım da öyleydi.. bırakınca yarim saati bulmuyor uykusuü 🤣🙈
ndaras İnstagramda @cocukgelisimcimelisgunbayi sayfası var. Desteksiz uyutma teknikleri paylaşıyor açıklamalı şekilde. Bir bakın isterseniz.