brvnkr Yaşayan varmı kaç gündür arada oluyor başımın sağ tarafı uyuşuyor neden olabılır korkuyorum panık atayım var Baş donmesıde oluyor. Emzırıyorum d vıtamın B12 eksıklıgım var ondan olabılır mı 1 ay önce Emar çekılmıştı temız çıkmıştı
Kizilciksurubu brvnkr Doktora giderseniz iyi olur bence. Buradaki kimse bunun cevabını doktor gibi veremez. :)
ipek055 brvnkr canım merhaba aynısı kafamın sağ kısmı hissizleşiyo gibi uyuşuyo ağrıda oluyo sence neden olur 20 lik diş çekimi yaptım sağ çenemde acaba omu etki etti anlayamadım sizin geçtimi
Tugceonrdml_ brvnkr migren olabilir aurali migren var bende de baş ağrım artınca uyuşuyor gözlerim falan ağrıyor sizin de öyle mi bilmiyorum ama d vitamini eksikliği de çarpıntı , uyuşma yapıyor
ipek055 brvnkr yok olmuyo ama acı gibi ağrı oluyo boyun düzleşmesi bendede vardı iki sene önce şuan ne durumda bilmiyorum
brvnkr Tugceonrdml_ 4 değerim düşük içinde demırde var oda düşük 3 ay önce çektırmiştım Emar doktor bırsey yok demiştı başta
Tugceonrdml_ brvnkr demir eksikliği de baş ağrısına sebeb olabilir ilaç kullanmıyorsanız bence bir an önce başlayın çok da uyku hali yapar
brvnkr Tugceonrdml_ evet şuan kullanıyorum ılaç ıkı gündür başladım ıyı gelır Inşallah boyun düzleşmem var o yapar mı acaba
ipek055 brvnkr evet o gün yazdığımdan beri olmadı bence uykusuz kaldığımda veya stresli gün geçirdiğimde oluyo daha çok