Canyavrum Merhaba anneler. 3 yaş ve üstü Çocuklarınız için aldığınız yada duyduğunuz eğitici öğretici dikkat zeka etkinlik kitapları var mı.
Canyavrum hunilimomy çocuk akademi, yükselen zeka onlardan sürekli alırız. İlginiz için Teşekkür ederim 🙏🌼
KumsallLina Bee smart,tüzder yayınları,adeda,sudoku,adedanın şekıllı dıkkat puzzle,Fitable ( kutu oyunu),Tangram ,Smart games bunny boo(kutu oyunu), Smartgames Little red riding hood deluxe (kutu oyunu)
Canyavrum KumsallLina teşekkür ederim. 🙏Hepsini tek tek inceledim. Ve aradığım cevabı buldum.💐 (Yükselen zeka , çocuk akademi dışında bir yayın arıyorken cevap geldi)
KumsallLina Canyavrum Rica ederim. Keyifli çalışmalar.🌸Beleduc legolino tangram (kutu oyunu), Smart games Day and night(kutu oyunu)eklemeye unutmuşum. Smart games detaylı olarak incelemek en iyisi aslında .
Canyavrum KumsallLina başarılar 🙏bu arada madem sizi bulmuşken uygun görürseniz sizlerden öneri alsam olur mu? kızım tam 3 yaş 3 aylık. Biz bazen bazı etkinliklerde zorlanıyoruz. Sizce nasıl ilerlemeliyiz. Örneğin sayılarla nesleri eşleştirmeyi öğrensin istiyorum.(rakam 1 i bir elmaya eşleştirsin vb) bunun için etkinlik kitapları aldım ama hala otutturamadım.
KumsallLina Günlük olarak hayatta sayıları kullanmanın çok faydasını gordum. Örneğin kek yaparken 2 bardak un dıyelım. Bır bardak sonra ıkı bardak. Yumurta kırılıcak mesela once yukurtaları sayalım.Sofra kurarkek çatal kaşıkları onun sayarak koymasına yatdımcı olabılırsınız. Zamanla gunluk işlerde kullanırsanız kendısı öğrenecektır. Çamaşır asarken yardım edebılır. Uc öandal verebılırsın dıye. Veya ılk kucuk sayılarfan ballarsınız 2 mandal verebılırsınız dıye. Oyun olarak sayıneşleştırme puzzlerı var. Gunluk hayatta çabuk da öğrenılıyor. Her gun masa kuruluyor mesela. Orada ki çatak kaşık bardakları koysa her gun tekrar etmiş olur. Nacizane tavsiyemdir.Kızım biraz hareketlı mesela zar atardım dıyelım 5 geldı,5 kere zıplardık veya 5 kere el çırpardık. Hangısını ıstersenız. Sayıya gore hareket ederdı. Bu tarz hareketlı oyunlar yapılabılır
Canyavrum KumsallLina dediğiniz gibi günlük hayatta bunları sık sık kullanırım. Ama sanırım öğrenmesi geç oluyor . Yada çalıştığım için ilgim yetersiz kalıyor. Kıyaslamak için değil aslında örnek almak için sormak isterim.sizin kızınız genel olarak neler yapabiliyor.neler öğrendi mesela.bunları da paylaşırsanız sevinirim.
KumsallLina Canyavrum İlgisiz kalmıyordur. Kendinize ekstra yük yüklemenizi istemem. Şuan belki sayılar ilgisini çekmiyordur. Başka alanlar dikkatini çekiyordur. Kızımın yapabildikleri emin olun çoğu çoçukla aynı. Burada bubtarz şeyleri paylaşmayı çok doğru bulmuyorum. Annelik zaten yorucu. Buraya yazdığım bir cümle Anne olarak çok fazla sorgulanıyor. Acaba benım çoçuğum neden yapamıyor şuan gibi düşünülebilir. Aslında mesela onun çoöuğunun yaptığı bir şeyide benim çoöuğum yapmıyordur. Hiç bu düşüncelere girip kendimize ekstra yük yüklemeyelim. Sağlıcakla ve huzurla kalın🌸
Canyavrum KumsallLina haklısınız. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Sizlerde Sağlıkla huzurla kalın 🙏🙏
MamaUygarVibes KumsallLina 2.5 yaşındaki oğlumla 35 parçalı puzzle yapmaya başladık. Bizdeki marka ;Kidmosfer- Where are you
Canyavrum MamaUygarVibes maşallah 🧿 dediğiniz ürünü mutlaka bakıp alırım. Ama nasıl bu kadar ilerlediniz. tavsiye verirseniz mutlu olurum 🙏
MamaUygarVibes Canyavrum Teşekkürler 🌸 daha az sayıda olan puzzleri kendi yapıyordu ondan dolayı hevesi varken 35 parçalı aldım bende mantığını anlatıyorum mesela direkt kutuyu açar açmaz kenarlara gelecek parçaları ayırır. Sonra kendi içinde birbirine renk olarak falan benzeyen parcalari bir yere koyariz sonrasında yapmaya başlarız birlikte bende destek oluyorum 🫠✨