annepromax Anneler selam 🥰 sayfamı büyütmeye çalışıyorum keşfetteyim takipçi geliyor ama takipçi sayım yükselmiyor bu işlerden anlayan varsa aramızda bana bilgi verebilir mi 🙏
annevebebegiii__ annepromax eskiden instagramda 17 bin tiktokta 60 bin takipçim vardı hedef kitleye dikkat ederek paylaşım yapın çok etiket kullanmayın
annepromax annevebebegiii__ takipçi gelip sayının artmamasının bir nedeni var mı peki algoritmaya bağlı bir şey mi acaba ?
annepromax annevebebegiii__ tekrar merhaba her gün içerik atmama gerek var mı ? Şu an iyi gidiyorum 1.5 milyon izlenmem var 500den fazla da takipçi geldi ama sanki her gün atınca arada kaynıyor bazı reelslar. Her gün atmasam performansım düşer mi acaba🤔
annepromax allwrite şimdilik çocuklarımla ilgili komik videolar üretiyorum anne bebek paylaşımları akımlar vs
hira0502 annepromax konuyla bağımsız ama para kazanmaya başladınız mı acaba bende düşünüyorum sosyal medyayı
annepromax hira0502 yeni başladım bende hesabımı büyütmeye çalışıyorum Hepsiburada işbirliği basvurusu yaptım henüz sonuçlanmadı bakalım