Deletedmom2987 Sonra ne mi oldu evlendim skdkskdks bu ellerim nasıl düzelecek krem sürüyorum 5 dk sonra biberon yıkadığım için bir anlamı kalmıyor 😭😭
binnur37 Deletedmom2987 Bulaşık deterjanı ne kullanıyorsun ondanda olabilir bephantol sür gece yatmadan iyi gelir
maygirl Deletedmom2987 kimyasala cok değdirmeyin.yada gerekli durumda eldiven kullanın.bepanthol derma kullanın
buseselvi Deletedmom2987 gündüz elinize su değdiği için gece elinize nemlendirici krem sürüp pudrasız eldiven giyerseniz hem yaralar iyileşir he de bulaşma olmaz
Deletedmom2987 binnur37 fairy ama pek elde bulaşık yıkamam çamaşır suyu çok kullanıyorum lavaboları yıkamak için
binnur37 Deletedmom2987 Fairy beyaz olanı kullan aloveralı çamaşır suyunuda bingo mavi iyi çamaşır suyu gibi kokmuyo elleri mahvetmiyor
HELELEKADIN Deletedmom2987 travazol iyi gelir mi acaba benim de parmak aralarım böyle oldu her kış oluyo annem travazol sür dedi haaalaa sürücem
GezginPaNDa Deletedmom2987 temizlik yaparken temizlik eldiveni kullanın ellerinizin durumu çok kötü olduğu zamanlar Gece yatmadan elinizi güzelce krem vazelin sürüp gece eldiveni giyip yatın