kayabahce Kızlar spirali biz mi götüreceğiz yoksa polikliniklerde oluyor mu birde illa adetliyken mi gideceğiz
Niyesordunbucevabi kayabahce adetliyken gitmelisin tabi ki genel olarak hastaneler kendi takıyor ama burda okumuştum bikaç yerde istemişler takmak için bi sorun hastaneye
kayabahce Niyesordunbucevabi adetli gitme zorunluluğu yok diye okumuştum burda kimi dr gebelik testi yapıp negatif gördüğü zaman takıyormuş her dr un insiyatifi farklı demekki
Niyesordunbucevabi kayabahce olabilir ama genel olarak adetli takıyorlar takması daha kolay oluyor diye
kayabahce Niyesordunbucevabi bence kolaylığından değil gebe olmadığın net belli olsun diye adetli istıyorlar
Niyesordunbucevabi kayabahce evet o faktör de var kimisi de kan tahlili istiyor mesela her hastane işleyişi farklı
gulsimacansu58 Adetli olman lazım ha degil sen de kan alıyorlar gebelik var mı yok mu diye emin olmak için öyle takıyorlar aile saglıgı merkezleri de takıyo ben hastane de taktırmıştım aile saglıgı merkezinde çıkarttırmıştım