uakbn0_0 bebegim sabah kalktığında her yeri çiş olmuştu sanırım bezi kaymış zıbınına ve 1 tog tuluma kadar çıkmış kaç saat öyle kaldı bilmiyorum gece uyanmadı ne yapmam gerek sizce hasta olur mu ? 😢
3kedili2bebekli uakbn0_0 yok olmuyorlar korkmayın benim oğlum o konuda çok yetenekliydi hidroseli var pipisi yukarı bakıyor ve yüzüstü yattığı için her gece islanirdi bir kez bile çiş yapsa 😂
UrbanMom uakbn0_0 olsa oglum olurdu bezini degistirdim son 1 haftadır hep sızıyor nefret ettim artik yeni alicam bir de 100lu paket almıştım. Hemen ustunu değiştirin evde sicaksa bir sey olmaz
uakbn0_0 3kedili2bebekli ay bizdede vardı ondan ama sanırım geçmeye başlamış sizin bebiş kaç aylık :) ilk kez basıma geldi korktum sağolun😀
uakbn0_0 UrbanMom evet evde sıcaktı değiştim hemen üstünü bezden mi bilmiyorum tekrarlarsa külot bez alacağım
patlakprezervatif uakbn0_0 ben kilot bez kullanıyorum. Çok nadir taşıyor ama asla cırtlı bezler gibi değil. Cırtlı bez kullandığımda az daha çişinde boğulacakmış dizine kadar ıslanmıştı 😅hasta olmadı. Taştığı zamanda da muhtemelen oğlum kurtlu olduğu için kaydırıyor