brmurat23 Kızlar doğum yardımı ödemem onaylanmış ama paranın ne kadar yattığını ve nereye yattığını nerden göreceğiz ve hangi bankadan çekiliyor
mihra_2025 Başvurudan nekadar sonra onaylandı biz bugun 1 aylık olduk 10 günlüklen başvurmustuk ilk çocuk
eylulbebek6_ Ben başvuru yaptıktan 2 hafta sonra onaylandı. Onaylandıktan sonra o uygulamadan çocuğunuzun ismine tıklayın ödeme listesi var ona basın. Ödeme listesi boşsa bekleyin illa yatacak. Ödeme listesinde görürseniz miktarı orada ne zaman yatacağın tarihi yazıyor. Paranın yatacağı tarihte halk banka gidin. Eğer 1 tane çocuğunuz varsa banka size 5 bin tl veriyor. 2-3 çocuğunuzsa kart vericektir sizden artık ATM den çekebiliyorsunuz paranızı. Hepimize hayırlı olsun
aalllpp aalllpp baktım o uygulamaya ama pek bir şey anlamadım açıkçası başka yolu yok mu yatan parayı görmenin
mommysangels brmurat23 ne zaman onaylandı? Ve kaç aylık bebişiniz şuan? Ben doğumdan bir kaç gün sonra başvurmuştum 2 günde onaylandı. İlk ay birşey yatmıyor 2 ayın sonunda ilk ödemeyi yatırıyolar. Ay sonu ödeniyor yani biz şuan 3 aylığız 2 kere ödeme aldık
brmurat23 mommysangels ben bi kaç ay sonra başvurdum ertesi gün onaylandı şimdi dörtbuçuk aylığız doğduktan hemen sonra başvuramadım