Reyhanbal Kızlar selam. 2. Ay aşımızı olduk 1 hafta oldu. Rota aşısını yaptırdınız mı siz doktorunuz bu konuda ne diyo. Fiyatı ne kadar. Bide ne kadarlıkken yapılıyo bu
Hasret2158 Reyhanbal 3 aylık ve 5 aylıkken yaptiliriliyor rotatex aşısı ağızdan damla şeklinde veriliyor ben 310 tl ye aldım. Herhangibir yan etkisi de olmadı kızımda.
Ilbilge Reyhanbal yaptır canım benim bebeğim bir aylık rota virüsü kaptık . Şimdi her kakadan sonra poposunu sabunlu suyla yıkıyoruz her yıkamada temiz havluyla kuruluyorum. Bizde ateş olmadı kusma ve ishal vardı
[silindi] Reyhanbal yaptırdık canım butcen varsa yaptır ben indirimli almıştım ama zam gelmiş tanıdıksa eczanen indirim iste canım
Iremkocer Reyhanbal canım bizim doktorumuz 2.3.4 aylarda yapıyor. Hastanede 175 tl. Eczanede 192 lira. 3 doz yapılıyormuş
3meleginannesi Ben de bisey sormak istiyorum,bu aşıların her dozu farklı mı,mesela ben rotarix yaptırmayı düşünüyorum 2 doz da aynı mı eczanelerde satılan
Hasret2158 Rota ile rotarix farklı. Rota 3 doz x li olan 2 doz bizim dr rotarix 3. ve 5. ayda yaptırın dedi.
3meleginannesi Yani 5.ay 2.aşı icin gittigmizde eczaneden bize yine ayni aşıyı mı vercekler,farkli bisey merak ettigimin farkindayim ama cevabini bulamadim hicbiyerde😊
gokcekizinannesi 3meleginannesi evet aynı asi. biz 3. ayda eczaneden alıp sağlık ocagina yaptırdık. 5. ayda doktorumuz yaptı. 2. doz olduğunu biliyirdu ama baktım kutusu aynı. ben de farklı bir şey sanıyordum
Spectacular Reyhanbal 3 ay 2 günlüğüz bugün yaptık 311 TL , 5 ay da ikinci doz olacak . İnşallah bi yan etkisi olmaz