Nikita Bugün karşılaştım. Başladım ve sürüyor. İzleyip boşver zaman kaybı diyen var mı? 7 sezonmuş. Bittiğinde kankalarımı kaybetmişim gibi hissedeceğim bir diziye bağlanmak istiyorum, öyle mi?
SevimliHayaletCasper Nikita netflix israili desteklediği ve BOYKOT olduğu için tercih etmiyorum. Ama arkadaşım izliyor fena değil demişti
suheyla92 Nikita o dediginiz hissi modern family friends himym big bang theory hepsinde hissettim izlemediğiniz varsa içlerinde tavsiyemdir
ninodurbenimadim Nikita Sizin postunuzu görünce baktım Sex and the city’nin yapımcısının projesiymiş younger. Kötü olması imkansız ben de başlayacağım sanırım😂
Flyingmom Merhaba, ben de bir kaç gün once başladım ve 3. sezona geldim bile. Kısa kısa bölümler,çerezlik, çabuk ilerliyor. Bence bir şans verebilirsiniz
Nikita suheyla92 bunları izledim. Hatta Gilmore girls de bunlardan biri. İzlemediyseniz tavsiye ederim 🌸
suheyla92 Nikita working moms, grace&frankie, the office ve the good place de eklemek istiyorum izninizle. Sanirim dizi sevklerimiz benziyor siz de ekleyin benim içinn ❤️
Nikita suheyla92 onu da izlerim. Suits de güzeldir. Young Sheldon izlediniz mi? Big bang theory Sheldon’ın çocukluğunu konu alıyor. O da kısa kısa bölümlerden oluşuyor ama keyifli bir dizi
Nikita suheyla92 Gracie & Frankie♥️ muzip dizilere bayılırım. Sizi iyi ki buldum, benzer dizi zevki olan biriyle hiç tanışmamıştım ♥️♥️♥️Bunları da izlemiştim 🥹 aklıma geldikçe sizi etiketleyeceğim 🌸
dorukdemir3 Nikita ay öle demek istemedim benim beklentimle sizinki uymayabilir belki siz memnun kalırsınız hatta ben tekrar 2.kez baslıcam🤣
Nikita [silindi] evet. Yaşlanınca o hatunlar gibi olmayı çok isterim. Çok güçlüler, çok bağımsızlar 🥹