Gozdebelinay Kızlar hava temizleyicisi almak istiyorum sizce hangi markayı tercih etmeliyim filtreleri ne kadar süreyle değişiyor yardımcı olurmusunuz ?
Beraninannesii Gozdebelinay Bissell Air 220, kullanıyorum bir yıldan beri ciddi oranda tozdan arindi evim fark etti .
ayazpepito Bosch air 4000 kullanıyoruz 2 yıldır, gayet memnunuz. Evde aynı zamanda papağan var tüylerini iyi yakalıyor. Filtre ömrü hala %70lerde görünüyor, hiç değişmedim ancak elektrikli süpürge ile de temizleyebiliyorsun.
Gozdebelinay Asyaveannesi04 genelde bu ürünü tercih ediyolar hangi modeli acaba filtresi süpürülse yeterlimi devamlı yedek filtremi almak gerekiyor
Asyaveannesi04 Gozdebelinay yeni aldık henüz bunu denemedik ama yorumlar çok iyidi bunu aldık o yüzden
ggrqnitt Gozdebelinay bende takip edeyim konuyu philips marka almayı düşünüyorum ama indirime girmiyor kullanan var mı
zeynep865 Gozdebelinay xiaomi kullanıyorum bir odada bir odada dyson ikisindende çok memnunum ama bence xiaomi tam fiyat performans 3500 gibi bi şeydi fiyatı o bile çok yeterli çok güzel öneririm kesinlikle Dyson daha hiç değiştirmedim xiaomi 3 ayda bir süpürge ile süpürüyorum Şuan sorun yok
ggrqnitt melipol arkadaşımda Dyson var çok memnun bende deneyimledim çok temiz hava ama evim küçük ve sıcak soğuk çok sorun olmuyor nemlendirici de var o yüzden küçük ama etkili ürün almak istiyorum kullanan arkadaşlar yorum yaparsa emin olayım indirim bekliyorum zaten
gg3848 Gozdebelinay biz dyson kullanıyoruz çok memnunum alalı 1 seneyi geçti hala aynı filtreyi kullanıyorum iyi durumda zaten yanında bir de yedek filtreyle geldi