elmasemih Merhabalar anneler reflüsü olan bebekleri kaçıncı ayda azaldı bebeğim kusuyor sürekli çok zorlanıyoruz artık dört aylık olacak bebeğim
hemshireanne elmasemih katı gıdaya geçince azaldı vaya sürdü bizde😢 9 aylığında bile kusuyordu üstümüz hep kusmuk olurdu
elmasemih duyguozgl1 her yerimiz kusmuk dışarı çıkmak zor oluyor ev dışında hiç rahat değiliz kusma için bişeyler kullandınız mı
duyguozgl1 elmasemih hayır sadece doktor say demişti sayısı çok olursa gaviscon verecekti galiba ama sonra saymadım öyle kaldı zamanla geçer diye bekliyorum
hemshireanne elmasemih hep başı yukarıda tutmaya çalıştık biz. Hatta kucağımıza bile almıyordum bebeğim de sevmiyordu kucağı bize o yüzden biraz kolay oldu.
MotheroftheSea Ek gıda ile birlikte epey azaldı 6. Ayda falan Şuan 8 aylık , eğer bir sorunu yoksa (diş, hastalık vs ) kusmuyor durup dururken artik
seyma0661 elmasemih benim bebeğimde de vardı maflor plus önermişti doktorum reflü için probiyotik. 2 kutu almıştım ama bende pek etki göstermedi bir kutu elimde kaldı isterseniz size göndereyim kargoyla evde boş duruyor Burda kullanıp memnun kalan çok var