busrazeynepim Merhaba.. kizim 15 aylik 16 aralikta uzerine cay dokuldu govdesinin 4/3 u yandi sol memesinin uzerine yama yapilabilirmis. 4 gundur hastanede yatiyoruz. Boyle bi durum basina gelen var mi ve iyilesme sureci hakkinda bilgilendirme yapabilir mi?
Deletedmom_289 busrazeynepim çok geçmiş olsun canım bizde geçen sene yanık atlattık inanki çok çok zor oldu şimdi bile iz var siz nerdesiniz bilmiyorum da yanık hastanesi var. Şehir hastanesine bağlı biz oraya götürdük. Kanda enfeksiyon çıktı eğer düşmemeseydi bizde yatacaktık. Oğlunun kolu komple yani omuzunda ağrı çayla yandı. Canım tamamen iyleşmesi baya uzun sürdü yaklaşık 2ay kadar sürdü oğlum da 26 aylıktı yandığında bende post açmıştım bulabilirsem seni etiketleyim
alyam53 busrazeynepim çok büyük geçmiş olsun yanık yaşadık yigende ama o derece bi yanık olmadi bizde üstte kalsın diye yazıyorum çabucak iyileşir toparlar inşallah yavrucak 🥺🥺
Deletedmom_289 busrazeynepim bizde canım Kayseri şehir hastanesine bağlı yanık ünitesi vardı oraya gittik asıl yönlendirme orada yapıldı.
ozgat6060 Çok geçmiş olsun internette böyle bir video gördüm bir araştırın isterseniz tez zamanda iyileşir inşallah