bonckbeybi 7 aylık bebeğimin Burun akıntısı ve hiriltisi var ayrıca balgamda var atamıyor. Balgam attırmak için napmam gerek? Acile gittik gece keyfi yerinde fizyolojik su ile burnunu temizle dedi onun dışında ilaç da vermedi
Busegr bonckbeybi ayak altına çörekotu yağı sürebilirsin ek gıdaya başladıysan eğer dut kurusu çayı atmasına yardımcı olur süt ürünleride balgamı arttırır ne kadar az verirsen o kadar iyi
Bebekanneesi bonckbeybi buhar makineniz var ise serum suyu ile buhar verebilirsiniz balgamı yumuşatır ciğere inmesini engeller
esenhanimm bonckbeybi benim bebeğimde 9 aylık aynı şekilde balgam ve hırıltı ama ateş vs yok doktor ne dedi size
Busegr ayggiz evet bir tatlı kaşığı duta bir çay bardağı su ekle ben yemek kaşığıyla yapıyorum ama sen azla başla kaynamaya başladıktan 6 dakika sonra altını kapatıp demlenmeye bırak sonra süz soğuyunca şifa olsun 🫠
bonckbeybi esenhanimm üşütme değilde komşumun kızları sevmek için geliyor bebeğimi en küçüğü 3 yaşında hepside gripti onlardan geçti bence