emirmeryem Anneler kızım henüz 3 haftalık yaklaşık 1 haftadır karnında şişlik ve sertlik var ağlıyor sürekli ayaklarıyla tekmeliyor 10 dakika bile uyumuyor gazı mı var anlamıyorum ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
pembekalanchoe emirmeryem evet gazı var. Gaz mesaj videolarını izleyerek yapabilirsiniz. Zor bir süreç ama geçecek.
birdemlikcay emirmeryem Gazı en rahat ellerinize bebek yağını döküp bebişinizin karnını saat yönünde hafif bastırarak çıkartırsınız. Sol alttan sağ alta üstten yuvarlak çizerek ovalayın. Bacaklarını birbirlerine paralel olarak ileri ve geri yapın bağırsakları çalışacaktır. Geçmiş olsun ❤️
ftmylm emirmeryem ah yavrum gazı var masaj var videosunu izle çok işe yarıyor masaj yağı kullan doktora da danış
emirmeryem pembekalanchoe evet izledim hemde defalarca ama geçmiyor bir anda geçer mi yoksa zaman alır mı
gulsahh0 Evet gazı var canım emzirdikten sonra mutlaka omzuna alıp gazını çıkar bagırsaklara inmeden. Onun haricinde de bol bol gaz masajı yap doktoruna danış gaz damlası önersin bize sab simplex çok iyi geliyor
emirmeryem birdemlikcay teşekkür ederim sağolun masaj yapıyorum sürekli ama geçmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık doktorum kimyon çayı içmemi önerdi içiyorum oda fayda etmiyor
pembekalanchoe emirmeryem 3 aylık olunca geçiyor birçok bebekte. Gaz damlası kullanıyorsanız onu değiştirin isterseniz
gulsahh0 emirmeryem metsil daha 20 günlüktü annemler aldırdı biz hep bunu kullandık zamanında diye ama bizde de hiççç fayda etmedi sonra doktorumuza danıştık metsil inden daha etkili olanlarını önerdi sab simplex i denemenizi öneririm
birdemlikcay emirmeryem İyi de sizin içtiğiniz bebeğe etki etmez zaten bunu doktorlar niye söylüyor bi türlü anlamıyorum. Bizim yediğimiz içtiğimiz bebekten ayrı o yüzden vicdan azabı çekmeyin bundan dolayı sizinle bir ilgisi yok bazı bebekler gazlı olur büyüdükçe kendi kendine hareket ettikçe zaten gaz çıkarmayı öğreniyorlar onlar da rahat ediyor.
ahsenannesiii Biz de aynı sorunu yaşadık bol bol masaj yapın nazikçe karnına saat yönünde sonra ayaklarını hafif bir şekilde karnına çekin bırakın ama daha çok küçük nazik olun bizim 2 ayda geçmişti inşallah çabucak geçer bu arada biz de gaz damlası işe yaramadı
pudu Gaz masajını kısa tutmayın ILU ve sırt masajı güzel gaz çıkarıyor birde poposuna zeytinyağı sürün ben denemedim ama işe yaradığını çok kişiden duydum baktın olmuyor gaz damlası kullan