zeynepcamcicelik Bebeğim için kanguru almak istiyorum 3,5 aylık erkek bebek bebekleriniz kanguruda duruyormu boşuna mı almış olurum çoğu şeyi aldık sevmedi o yüzden merak ediyorum
ggrqnitt zeynepcamcicelik bebeğim yakında on aylık olacak ben 3-4 aydan beri kullanıyorum çok kurtarıcım oldu solomonbayb marka almıştım ilk alt ay yüzü size sonra dışarı dönük kullanım daha uygun benim bebeğim sevmişti çok ağır da değil iyi geldi Kanguru kullanım ömrü kısa olduğu için ikinci el de bence tercih edilebilir bana bir kangurum hediye geldi diğerini çok ucuza ikinci el aldım
mertun zeynepcamcicelik kisin kanguru beni zorladi. Hem bebegin montu, hem benimki bir de kanguru cok daraltiyor. 2aya bebeginiz daha da hareketlenir onu takmasi zor oluyor bana gore. Yaza dogru da bebegin kilosu artacak tasiyabilir misiniz? Bana bunlar zor geldigi icin yazdim
kurabiyeee zeynepcamcicelik benimki de çoğu şeyi sevmedi ama kanguruyu sevmişti 8 kilo olana kadar taşıdım sonra ağırlaştı haliyle zorlaştı artık kullanmıyorum
zeynepcamcicelik ggrqnitt muhtemelen bende alıcam ama beğenmez diye düşünüp çok pahalı bir ürün almak istemiyorum ikinci el denenebilir teşekkür ediyorum
zehralihan mertun kanguru içine mont giydirmenin uygun olmadığını görmüştüm bebeğin hava kanallarını tıkıyor deniyor onun yerine büyük mont alıp kangrunun dışından fermuarını çekebilirsiniz
zeynepcamcicelik Benim bebeğim şuan 7 kilo 8 kilo sonrası zorlaşıyorsa zaten az zamanım kalmış biraz daha araştıracağım teşekkür ediyorum hepinize