albatross Molfix pure soft kullanıyorduk. 5 numara ya yok ya da aşırı pahalı. Üretimi mi durdu bilgisi olan var mı?
kikis albatross pişik yapıyor muydu mavi ve premium olan pişik yapmıştı bu bezi çok duydum ama alsam mı
albatross gamomuu premium u hiç sevmedim ben ya. Çok yoğun kokuyor ve pişik yaptı. Umarım üretim durmamıştır. Goon kullanıyordum o gitti buna geçtik bu da gitti hangi bezi kullansam piyasadan siliniyor 🤦♀️😂
gamomuu albatross aynen biz de goon kullanıyorduk :( bize normal molfix pişik yaptı ama premium sıkıntı yapmadı. Hatta premium pure and softtan daha ince daha rahatmış gibi geldi bana
sdnce gamomuu premium ile pure and soft arasında emicilik olarak fark var mı acaba premium da taşma yapıyor pure and soft nasıl
albatross monica50 maalesef ben hep Hayat satıcısından alıyordum orijinalliğinden emin olayım diye. Şu an onda yok başka satıcılarda da tanesi 8,9 lira
albatross sdnce pure soft un arkasında lastik var daha koruyucu geliyor bana ama premiumda da taşma yaşamadım ben. Bir paket kullandım pişik yaptı bıraktım
albatross kikis premium pişik yaptı kızıma ama püre and sörf yapmıyor. Üçünü de denedim bence en iyisi bu.