Alpbaby 7 günlük bebeğim 2. Sezeryanla doğurdum ilkindede bu şekildeydi inanılmaz süt geliyor akıyor resmen emerek boşaltamadığı için mecbur sağıyorum yoksa taş gibi olup sızlıyor dolap doldu buzlukta dolacak bu şekilde ne yapmalıyım azalması için
ayfercalskn61 Alpbaby vallaha maşallah de daya çocuğa emzir. Şuan emziriyorum ve buraya nasıl artırırım diye bakmaya girdim 😏
gamomuu Alpbaby yapacak pek bişey yok açıkcası zamanla azalacaktır. Biraz böyle devam edecek. Siz sürekli emzirin.
minniks Alpbaby 53 günlük bebegim buyuk kızımdada aynıydı simdide oyle sagsan bile tam bosaltma bosaldıkca sut yetmiyo uyarısı olarak algılıcak daha cok sut uretilcek ilk zamanlar bende yaptım o hatayı mastitin esiginden dondum iyilesince bida sagmadım artık gogusum siserse elimle sagıyorum ama cogunlukla akıyo stn o sisligi kendi atıyo
3kedili2bebekli Alpbaby göğsünüze günde 3 kere 10 dakika soğuk uygulayın bu sütünüzün azalmasına yardımcı olur bir de boşaltacak kadar sagmayin rahatlatacak kadar elle sağım yapın makinayla sagarsaniz sütünüz oldukça artacak onu da gün içinde sınırlı yapın 3 gün bu şekilde ilerleyin azalma olacaktır ama bebek istedikçe emzirmeye devam edin tabi ki süt arz talep meselesidir ben ikiz bebek emzirip üzerine sağıp buzluga koyuyordum 24 saatlik bir mesaiydi bebelerim buyudukce sağım sıklığını azaltarak çözüm buldum
gamomuu ayfercalskn61 benim ilk dönemde iyi sütüm olmuştu ama azaldığı dönemlerde oldu. Bende artırmak için tahin helvası, tahin protein ağırlıklı beslenme çok işe yaramıştı.
minniks ayfercalskn61 bol su 😊 ama cogunlukla kanallarla alakalı bi durum sanırım ilk kızımda bestlak damla tahin helvası kaymak kuru borulce salatası kuru dut ne bulsam yiyip icmistim 😄
beyzaarc ayfercalskn61 süt arttırma dönemindeyim bende bol su dinlenme aç kalmamak stresten uzak durmak hoşaf protein ağırlıklı beslenme bide ebebekte satılan maltlar çok işe yarıyor ben maltana alıyorum oda işe yarıyor ama onun kadar değil bide petibör bisküvi
selinamom bolca sağın buzlukta dursun zarar gelmez, ilk ¾ ay boyunca böyle çok geliyor ondan sonra arz talep gibi oluyor emdikçe geliyor o kadar taşmıyor sertleşmiyor yumuşuyor göğüsler 🥰
hangimizsevmedik Ben hep ıslak dolaştım günde 20 kez kıyafet değişiyordum. 6 aylık oldu yeni yeni rahatladık . Hiç bişey yapmadım. Sağmadım makine ile daha da çoğalır. Elimle ara sıra rahatlatıyordum
kums Alpbaby emzirmeden önce biraz sağ ama tam boşaltma azcık sağ sonra çocuğa ver böylece çoğalmaz hem sen rahatlarsın
canmanayvesuyu Alpbaby zamanla azalacak makine arttırıyor makineyle sağımı kademeli azaltın daha çok elinizle boşaltmaya çalışın
TalentedMom Alpbaby biz artsın isteriz sen azalsın istiyorsun anlamadım sürekli emzirerek yumuşamasını sağlayabilirsin