kuzucuk24 Oğlum 8 aylıkken tatilde içirmiştim 1 kere doktorumuz tuz içerdiği için verme bi süre kendin yap ver demişti kendim yapıyorum ama merak ettim. Size sormak istedim 1 yaşından sonra verebiliyor muyuz?
minnakpopus kuzucuk24 kendim bile hazır ayran içmiyorum çocuklarıma hiç vermedim vermem tuzdan ziyade doğruluk payı yüzde kaç bilmiyorum ama bu kapalı ayranların gerçekten ayran olmadığı çiğ sütten yapıldığını dinlemiştim bir gıda mühendisinden
livanurvealpinannesi61 kuzucuk24 biri 5 yaşında diğeri 6 yaşında hazır ayran vermiyorum hiç denk gelirse içer belki nadir oda
Ogulluana kuzucuk24 yani meyve suyu içmesindense ayran içmesini tercih ediyorum. Evet içiyor. Eve almayız ama dışarda içer. Yoğurdu evde kendin yaparım
kuzucuk24 minnakpopus aa onu bilmiyordum vermek için değilde merak ettim sadece evde mayaladığım sütten yapıyorum ztn tatilde suyunu odamızda unutmuşuz biz içerken isteyincw ona da ayranın ne zararı olabilir diye vermiştim ama doktorumuz bi daha vermeyin dedi
kuzucuk24 livanurvealpinannesi61 1 kere vermiş bulundum bi daha vermedim bende merak ettiğm içib sormak istedim zatn evde mayaladığım sütten uapıyorum.
kuzucuk24 Ogulluana bende evde yogurdu kendim yapıyorum ayranı da ondan yapıyorum ama tatilde suyunu odada unutmuşuz biz içerken isteyince diğer içeceklerden daha saglıklı geldiğini düşünüp onu vermiştim
kuzucuk24 eymenku bende evde kendim yapıyorum merak ettiğim için sordum. Kefir daha sağlıklı olabilir aslında
Minigim38 kuzucuk24 ben ve eşim ev ayranı pek sevmeyiz ama çocuğumuz olduğundan beri ev yapımı içiyoruz k ızım 2 yaşına kadar evde icti şimdi 3 yaşında hazır içiyor, ev yapımı iciremiyorum
kuzucuk24 Minigim38 valla oğlumuz olana kadar eşim de soda ayran sevdiği için hazır ayran tercih ediyorduk ama oğlumuz doğalı ona ev yapımı yapıyorum. Sadece merak ettim size sormak istedim
Tutiipkiii kuzucuk24 nadir de olsa evet ama sütaş tercih ediyorum genelde içeriğine bakarak alıyorum yani süt yazanı değil su tuz yoğurt yazanı alıyorum :)
kuzucuk24 Tutiipkiii ben bilmeden vermiş oldum ama sütten yapıldığını bilmiyordum sizlsrden ögrendim. Teşekkür ederim. Bu konuda daha dikkatli olucam evde yapıyorum ztn ama gerekirse de buna dikkat edicem
talhamamy kuzucuk24 hayır hiç bir şey demedi şeker ve çikolatalı şeyler vermemeye özen gösteriyorum onun haricinde veriyorum her şeyi danone meyveli sütler felan onlardan da vermem
kuzucuk24 talhamamy ben hiç şeker ve tuz vermedim sadece tahin pekmez yedi şimdiye kadar ondan merak ettim sordum sizede