yenibir dunyambebegim amin inşallah gün doğmadan neler doğar bugünlerde biter elbet sabırlı ol zor bir yerde sabır da bitiyo ama çocuk için inşallah daha iyi olursunuz
dunyambebegim yenibir İnşallah canım Rabbim saglık vr4sin İnşallah evladıma bir wvim olsun sıcacık sarılıp uyuyalım ıstıyorum
Hemdem__ yenibir Gönül tabi ikisini de ister ama 9 sene sonunda evlenince aşk ı seçip hakkını vermek lazım 🤭🤭🤣🥰
yenibir dunyambebegim olur inşallah bazen cefa çekmeden sefa görmüyor insan bende çok zor şeyler yaşadım sabır ettim şimdi çok şükür sende iyi olucaksın inşallah 🥰
maygirl yenibir ikiside tabiki..2 sinin olmadığı aşkıda parayıda sevemem😀bi bütün olarak güzel bu ikili😎
hazale966 yenibir bu devirde evet ama parayı seçersin parasız kalırsın oda var. Eşim zengin dersin iflas eder bilemeyiz hayat bu çok güvenmemek lazım bence :) kendine güvenmek lazım meslek sahibi olmak lazım hayat müşterek
yenibir dunyambebegim haklısın hayatın yolunda gitmeyince zor tabi bir düzen sıcak bir çatı anlayışlı eş insan çok bişi istemiyor bazen oluyo hayat bizler için iyide kötüyüde canım sıkma canını Allah büyük 🥰