alinmom yenibir Haklı olduğun yerler var, para hayatı kolaylaştırıyor ve insanın yükünü hafifletiyor. Ama para tek başına ne huzur ne de mutluluk garanti ediyor. İnsanı ayakta tutan şey bazen anlayış, sevgi ve paylaşım oluyor. 🌸
yenibir goldengate 🤭bence de eşimle aşk evliliği yaptık çoluk çocuk derken şuan masraf para herşey para aşkı meşki unuttuk resmen
473492 yenibir valla bu devirde askla Karin doymuyor para yani severek asik olarak evleniyoruz da ne oluyor hic bisey ask bir yerde duruo yerini maddiyat alio parasiz nefes alinmio heleki bu devirde
yenibir 473492 yani bende aşk evliliği yaptım çoluk çocuk derken şuan ilk zamanlardaki gibi değiliz herşey para eşimin işinde bir aksaklık olsun herşeyimiz alt üst adam da öyle bunalıma giriyo onaa da soruyorum parasız olmaz diyo para lazım diyo 😀
[silindi] yenibir evlendigimizde esim ögrenciydi parayi secmedim aski sectim suan durumu cok iyi cok sukur ama yine olsa yine aski secerdim para bir sekilde kazaniliyor ama gercek ask kolay bulunmuyor🩷
yenibir [silindi] evet öyle sende haklısın ama artık herşey para olunca aşkı unutuyo insan kendim için söylim baştaki gibi olmıyo aşk durumu
goldengate yenibir evet erkegin para derdi olunca cinsel hayati cok etkileniyor. Evinde yiyecek ekmegin yoksa ne yapacaksin aşkı🫠
yenibir goldengate evet gerçekten öyle bir kaç aydır işlerinde sıkıntı var adamın aklına cinsellik gelmiyo para yok borç ev çocuk derdine düşüyo kafam dolu diyo
dunyambebegim yenibir valla parasınyoktu severek evlendım ama annesiyle bır olup ömrümü yediler ben para tutalım derken o gitti savurdu parayı sonuçta suan evsiziz akrabada kalıyoruz para dıyoeum o kdr aglıyorum kı…..