Azra-fatma Bebeğim 3 gün sonra 6 aylık olcak .desteksiz oturabiliyor fakat bi türlü dönmüyor.suanki kilosu8400 .diyorum acaba kilo kaynaklımı .normal mi değilmi dönmemesi bu durumu yaşayan varmı bayanlar 😑
miniminisevgilimm Azra-fatma benim oğlumda kiloluydu ve 7,5 aylıkken anca dönebildi gövdeyi döndürmek kolay değil annesi zamanı gelince dönücek bende çok kafama takıyordum
haticealkn Azra-fatma benim oğlumda kiloluydu 9 aylıkken döndü 🙄neden dönmüyor diye kafama takmıştım hatta
iremm58 Azra-fatma benım kızda 7 aylık kilolu sırt üstünden yüz üstüne dönüyor yüz üstünden dönemiyor tekrar doktor 9. Aya kadar zamanı var dedi
deniz255 Azra-fatma anladım canım. Yani tam dönme için 8-9 aya kadar vakti var. Kilolu bebekler de biraz geç dönebiliyor
sarikavun Nerdeyse 8 aylik oglum. Destrklersen yardim edersen donuyo ama desteksiz oturmaya basladiysa donmesi gecikir. Benimki donmektense bagiriyo gel beni oturt diye🤣
esm15 Azra-fatma benim bebeğimde tam tersi dönüyor sürekli emekleme pozisyonuna getirip kendini emeklemeye çalışıyor ama desteksiz oturamiyor öne devriliyor
zehradgyar Azra-fatma merhaba benim bebeğim de 7 buçuk aylık yanlara dönüyor tam dönmüyor sırt kasları zayıf kalmış fizyoterapiye başladık bol bol yüzüstü zaman geçirsin bir de dönme hareketleri yaptırt gün içinde 9 aya kadar zamanı varmış