cileklitursu Selam kızlar sizin bebisler telefonda görüntülü konuşurken heyecan yapıyor mu herhangi biri aradığında sık gördüğü yada 2-3 ayda bir gördüğü birine yada 6-8 aylık bir bebek 1-2 ayda görmediği birini unutur mu yoksa hemen tanir mi
[silindi] cileklitursu annem aradiğinda gülüyor sadece, diğer herkese tepkisiz, bence unutuyorlar ama tam bilemedim
Pamukhanim_ cileklitursu 14 buçuk aylık yan evde kaynanamı toplasan 10 kere anca görmüştür doğduğundan beri ama herseferinde güler laf atar kızım hep derim kız o seni sevmiyor sende gülme ona diye ama çocuk ne anlasın kaynana da geçen kocasına beni seviyomu sor bakalım doğaya diyor sanki seviyom diycek çocuk 😅
CilekliKedy cileklitursu annemi kardeşimi hemen tanıyor onlarla her gün görüntülü konuşuyoruz hemen gülüyor heyecanlanıyor onlara ama babaannemle ayda bir ancak konuşabiliyoruz görüntülü ona aynı yapmıyor
cileklitursu [silindi] eşimin annesini doğdu dogali 3-4 kere gormustur en fazla yarım saat yani onu görünce bugün heyecanlandı şaşırdım
cileklitursu yenibir 😂😂yerimmm ya bazen sinir olduğum insanlara da gülünce kulağına diyorum gülme gülme daha çok gülüyor
yenibir cileklitursu bende öyle yapma gülme herkese diyorum anlamıyor 😀özellikle kv ye gülünce beni özledi kesin diyo gelecek diye ödüm kopuyor 😀
cileklitursu CilekliKedy benimki de tam tersi bizimkilerle konuşurken bakiyor işte eşimin bugün arayasi tuttu heyecanlandı çocuk telefonu almaya çalıştı ağzına götürdü acaba oyun mu sandı anlamadım 😀
CilekliKedy cileklitursu tanıyorlar işte sık görüştükleri kişileri ben ailemden uzaktayım 3 aydır yüz yüze görmüyor ona rağmen her gün konuştuğumuz için görüp heyecanlanıyor tanıyor
cileklitursu CilekliKedy kız benimki öyle çok görmedi bile doğdu dogali 3-4 kere onda da ağladı hep görünce
yenibir juli_naz ama ne yapayım çok sinir oluyordum benden daha çok onun yanına gider onunla yatmak isterdi bi yerde kızımdan bile nefret edecek duruma gelecem diye korktum 😅neyseki 8 yaşında aştık 😀şimdi bebeğime çok göstermiyorm oda alışmasın