Annesirintugceuzun tugbaninpenceresi Biz 2 doz yaptırdık. Birini 13. Ayda diğerini 15. Ay dolmadan. Doktorumuz böyle önerdi. Sağlık ocağındaki hemşire yapmadı. Doktorumuza yaptırttık.
tugbaninpenceresi @Rezene ama 7. ayda yapılıyormuş ilk doz, öyle duydum, biz 6 aylığız geç kalıcam diye panik oluyorum 🙁
Rezene tugbaninpenceresi bizim kız da 6 aylık 7,9,13 te de yapılan var ama bir yaş sonrası 2 doz olan varmış onu arastiricam 6 doz yaptıran var bana çok fazla geldi
Deryazrlu 5 aylığız ilk doz bugün toplamda 6 doz özel hastane yapıyor bexero 450 nimenrix 295 yani toplamda 2235 TL 🌸
tugbaninpenceresi @Rezene nasıl yani canım anlamadım, 2 doz da yapılan markaya göre mi değişiyor, o da yeterliyse ben de 2 doz yaptırmak isterim
tugbaninpenceresi @Garfield devlete gidiyoruz her ay, orada devletin bu aşıyı karşılamadığını söylediler sadece, sağlık ocagındakiler de Bilgi vermedi, buradan sormak istedim
Garfield tugbaninpenceresi attığım linki kopyalayıp google a yapıştırın. Kendiniz de karar verebilirsiniz. Hangi aşı hangi aylarda kaç doz yapılabiliyor yazıyor