hulya74 Kızlar dün oğlum sünnet oldu öğlenden gece 12 kadar çişini çok güzel yaptı ama sabaha kadar yapmamış normal mi ya
hulya74 Hiilyuss 14 ay 26 günlük gündüz sivi alımı güzeldi ama idarida güzeldi gece 12 ye kadar sonra yapmamış hic
hulya74 beginnerrmomm evet gece beslenmesi yok ama normalde bezi azda olsa yapardı çişini cok nadir kuri oluyordu sünnetten sonra korktum acikcasi
Hiilyuss hulya74 takip edin gün içinde yaparsa sorun yoktur. Ağrı keisic falan veriyorsan rahat uyumustur hiç uyanmayınca d açiş yapmamıştır
beginnerrmomm hulya74 anladım bence sorun olmaz yürüyebiliyor mu nasıl yaptırdınız kolay oldu mu bilinçli olması zorluyor mu? Çok soru sordum benim bebek 10 aylık daha yaptırmadım çekiniyorum
hulya74 beginnerrmomm Yok kolay oldu bizim hipospadias şüphesi de varsi genel anestezi altinda oldu ameliyatı ayilmasin1 saate sürdü geldiğinde kendindeydi 1 buçuk saat sonra beslendi çişini yapmasi bekledik sonra çıktık gayet keyifli dün ilk gecesiydi o zordu biraz ama ayakta şükür
beginnerrmomm hulya74 çok geçmiş olsun geç 6-7yaşlarını beklemek mantıksız o zaman ayy bu haline de hiç kıyamıyorum prematüreydi zaten full hastanelerdeyiz artık her şeyin farkında kıyamıyorum
hulya74 beginnerrmomm o yaşlar çok zor olur canim okul yaşı bide çok zor olur benim oglum 15 aylik olucak 5 gün sonra yinede zor çünkü ayakalandi hareketli herşeyin farkinda