Mlkmstf Merhabalar bebeğim 2 yaşında saçının üst kısımlarında sarı sarı kabuk gibi bişeyler var yani zeytinyağı flan sürmedim ama bu konak mıdır yada başka bişey mi bilmiyorum
3kedili2bebekli Mlkmstf muhtemel konaktir benim oğlumda çok sık oluyor zeytinyağı sürün bekleyin duş aldırın tarayın hemen gecer
aslanmomy Mlkmstf zeytinyağı sürüp bekletin konak tarağıyla tarayın oğlumda çok vardı bu şekilde geçti
Gul-42 Mlkmstf 4 yasındaki Oğlumda gordum gecenlerde bılemedım neden oldu sonra yıkadım taradım gectı
BongomyaPrensi Bizde de ilk defa 2 yaşında falan çıkmıştı bi kere Bebek yağı ile ovalayip tarayıp banyo yaptırmıştım bitmişti
mavisevenanne Şampuanını değiştirmiş olabilir misiniz? Şampuan değişiminde bizde kepek olduğu gibi bebeklerde de Konak tekrarlayabiliyor
3kedili2bebekli Mlkmstf evet normalmiş oğlumun saçları çok gür ve uzun ondan oluyordur dedi doktoru bir de çok hareketli terleyen bebek normal dedi
BongomyaPrensi Mlkmstf ben hala banyo yaparken eskilerin kullandığı sarı dişli tarağı kullanıyorum 🤣 oğluma da onu kullanmıştım varsa onu kullanabilirsiniz 😂
Mlkmstf BongomyaPrensi yaaa evet aslında oda aklıma geldi ama dedim derisine zarar verir mi diye ama bakrım zaten çoğu da öyleymiş 😃
Mlkmstf 3kedili2bebekli yaaa teşekkür ederim bu konak olunca dökülme oluyor mu bizde son ¾ aydır dökülme de var