Emine_2222 Kızlar kalça ultrasonunu doktor gerek görüncemi yaptırıyo yoksa kesinlikle yapılmalımı bize doktor hiç söylemedi ben söyledim doktor bana gerek görülünce öneriliyo dedi ama ben yinede reçete etmesini istedim ama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım
oglumubeklerken Emine_2222 tabi ki gerekli çocukta Allah korusun kalça çıkığı durumu varsa nasıl öğreneceksiniz bunu ve tedavi sürecine nasıl başlayacaksınız. Doktorun önermemiş olması çok garip geldi bana.
hamcokelek33 Emine_2222 rutin yapılıyor herkese. Doktorunuzu değiştirin bence🥹 siz en iyisini yapmışsınız reçete ettirmekle👏
TalentedMom Emine_2222 mutlaka çektir çıkığı anlayamazsınız erkenden tedavisini görmüş olur çıkacak diye bir durum yok içiniz rahat eder
birprensannesi1 Emine_2222 şart değil zaten dışardanda belli olur içiniz rahat olsun , doktor muayene ettikten sonra anlar 😌
Emine_2222 oglumubeklerken işte eliyle muayene etti gerekli görüşünce yapılıyo dedi bu arada yurtdışında yaşıyorum ilk oplumdada aynı bişey demediler ben söyleyince yönle dirdi ultrasona
Emine_2222 hamcokelek33 yurtdışındayım burda yapılmıyormuş bende şaşırdım doktor eliyle muayene ediyo gerek görünce yönlendiriyormuş
hamcokelek33 Emine_2222 almanyada mısınız, geçen hamile arkadaşım anlattı şok oldum o kadar ilkel ki sistemleri…
birprensannesi1 Emine_2222 kuzenimin bebeğini annem anlayıp doktora göndermişti , hemde yürüteçteydi bebek yani en az 5-6 aylıktır o zaman . Çift bezle hallettiler . Anlaşılıyor ve zaten sizi doktor muayene etmiş. Yani geç olup anlaşıldığı halde düzelmiş.
ummukerem Emine_2222 her çıkıklık anlaşılamayabilir, erken müdahale şansı için kontrol şart. Çocuğumun sağlığını riske atmak istemedim ben yaptırdım, yaptırılması gerektiğini düşünüyorum
ezgsrc Emine_2222 bunu sizin değil doktorunuzun söyleyip istemesi gerekiyor, mutlaka yaptırın tabii ki
Emine_2222 ezgsrc işte söylemedği için ben söyledim bana gerek olmadıgını söyledi ama ben yinede istiyorum deyince reçete etti
Retzja Yaptırmanız şart. Kalça çıkığı varsa erken müdahale edilmezse ileride büyük problemler yaratır.
mamabear_ Emine_2222 rutin yaptırılıyor nasıl önermedi kalça çıkığı olsa nasıl anlayacaksınız? Benim kızımda iki kalça farklı çıkmıştı hatta takip edelim dediler sonraki ultrasonda düzelmişti şükür. Ama düzelmeyebilirdi de ona göre erken müdahale ederlerdi