kubrakisaa Merhaba kızlar, 45 günlük bebeğim var, bugün farkettim kulağı çok kötü kokuyor o kadar sildim temizledim heryerini ama koku gitmiyor başına gelen var mı bu neyden oluyor acaba
evremoz kubrakisaa kulak arkasına iyi bak enseye bak koltuk altı ve gısınına da bak. Bebeklerde kulak arkaları çok yapışık olduğu için kabuk bağlıyor pişik oluyor. Gıdıya da çok kır akabiliyor.
hamcokelek33 kubrakisaa konak olabilir mi acaba, benim oğlumun kafası da çökelek gibi kokuyordu kulağının arkasına kadar inmişti
TalentedMom kubrakisaa alerji ya da enfeksiyon olabilir sürekli gaz çıkarıyor olabilir bu dönemlerde koku biraz fazla oluyor geçmiyorsa doktorunuza danışın
kbdrn kubrakisaa kulak iltihabı olmuş olabilir eğer kulak arkasında yada boynunda pişik yoksa doktora götürün kulak iltihabından dolayı kokuyor olabilir
Zeynep230523 kubrakisaa benim oğlumda da olmuştu sonra baktık ki kulağı değil göbek bağı kokuyormuş düşmek üzereyken nemli kalmış koku yapmıştı .
budakrabia kubrakisaa kötü koku her zaman kötü birşeyin habercisidir doktora gidin vakit kaybetmeyin inşallah önemli birşeyi yoktur🌸
Tugceksck kubrakisaa kulak arkası kokuyordur büyük ihtimalle o da havasız kaldığı için kokuyor. Duş aldırdıktan sonra iyice kurutmaya özen gösterin nemlendirici krem sürün pişik olmasın. Benimde bebeğim 45 günlük aynı şeyleri bende uyguluyorum
Nsrn1 kubrakisaa kulağının içinden kötü koku geliyorsa enfeksiyon olabilir doktora göstermenizd fayda var