Pamukhanim_ Efsun019 benim kızım da hiç bişey yemiyor işte yesin diye günde 5 sefer kıyafet değiştirdiğimle kalıyorum
Ucansupurge Efsun019 gün içinde aburcubur,meyve vs atıştırıyorsa mutlaka onları kes 3 ana öğün yemek yer o zaman 4 yaş kızımda öyleydi süreki salatalık,elma,armut yiyip ana yemeği yemiyordu. Ara öğünleri kaldırdık sadece ana öğün 🥰
Pamukhanim_ Efsun019 ay seninki bide büyük ben böyle gördükçe umudum gidiyor hepimiz bir çözüm buluruz inşallah Efsun019 14 buçuk aylık
Pamukhanim_ Efsun019 bende 4 doktor gezdim yok biz mor meyve kullanıyoruz Ravlanin biraz faydası oldu ama yine doyacak kadar değil
Efsun019 livanurvealpinannesi61 zinco surup var ondan kullaniyorum haftada 1 gün ama hic yemek yemiyor sinir oldum peynir domates ağzına sürmüyor küçükken yerdi simdi hiç yemez oldu
livanurvealpinannesi61 Efsun019 zinco bende kullandım iştah açmadı hiç. ben babybomb kullanıyorum uzun süredir güzel iştah açtı
livanurvealpinannesi61 Efsun019 yediği için kilo da aldı 1 yılda 5 kiloya yakın almıştı öncesinden 1 yılda 800 Gr alıyordu hemşire çok az demişti yılda 2 ile 4 kilo arasında almaları gerek demişti