Yasemin2812 Arkadaşlar burada ki tavsiyeler üzerine oğluma sidefer kan damlası aldım ama üzerin de 4 10 yaş arası çocuklar içindir yazıyor ve 10 damla verilemesi yazıyor benim bebeğim daha 4 buçuk aylık kaç damla vermeliyim sizler kaç damla veriyorsunuz?
gokcekizinannesi Yasemin2812 benim kızım da 5 aylık doktor sidefer başlattı merak etme d vitamininde de öyle yazıyor. kilo başına damla.
gokcekizinannesi AlyaK ya ben de bir şey sorsam. damlaligi çok kalın değil mi? 7 damla sıkıyorum nerdeyse 1 çay kaşığı kadar oluyor. yanlış mı yapıyorum acaba?
Yasemin2812 gokcekizinannesi ama bizim doktor d vitaminini 3 damla kan ilacını verirken de 4 damla demişti oğlum 6 buçuk kg olmasına rağmen
Sibel_ismet Bize de doktorumuz treelife önerdi ama içinde keçiboynuzu özü varmış bizim de pekmeze sanırım alerjimiz var popo sunun iç kısmı kızarmış ti kahvaltısına hem bi çay kaşığı koymama ramen. Sanırım sağlık ocağının verdiği kan ilacını devam edicem 😕
gokcekizinannesi pilavustutavuk stik ile karıştırınca buzdolabında saklayın diyor. buzdolabına koyuyorum vermeden yarim saat önce çıkarıyorum. ınsallah bozulmaz. soğuk soğuk veremem ki bebegime
pilavustutavuk gokcekizinannesi kesinlikle bendeee veremem bi kaç gün dışarda bile kaldı yani korkumdan
Swtlna Nerdeyse 10 aydır kullanıyoruz, ben hep dışarıda tutuyorum, doktorumuza sormadık ama eczane sorun olmaz demişti. Damla hesabı değil de 1 cc veriyorum günde