Papatya-eylul88 Kızlar devlet hastanesinde olan varmi? ne sebepten oldunuz?devlet hastanesinde olucam.anestizili.hem korkuyorum hem utanıyorum.altıniza ne giydirdiler?çıplakmı oluyoruz.üstumuzu komple çıkariyormuyuz
japonbebe Papatya-eylul88 ailemdeki herkes nerdeyse bagırsaklarında polip vs oldugu için düzenli giriyorlar hep şahit oluyorum size önlük giydiriyorlar arkası dügmeli çıplak oluyosunuz yan yatıyosunuz doktor alttan kamera ile sizi döndürerek bakıyo anestezi veriliyo genelde
moryazma Papatya-eylul88 Eşim endoskopi kolonoskıpi olmuştu öncesinde ilaç veriyorlar evde onu içiyorsunuz zaten bağırsaklar temizlenmiş olsun diye . Normal kıyafet değil ama önlük veriyorlar onu giyeceksiniz zaten çok kısa sürüyor anestezi de olduğu için ağrı sızı olmuyor içinizi ferah tutun
gizematadeniz Papatya-eylul88 poposu pencereli bi sort vermislerdi ama şort da ince tül gibi biseyden 😅 ama ozelde oldum ben
Ahsensmom_ Papatya-eylul88 çıplak oluyorsun popişinde yalancıktan pencereli bir şort üstüne ne gömlek gibi bir şey incecik hastalık bu sonuçlarınız güzel çıksın da bakmayın öyle şeylere
Hatice001 Canım çıplak oluyorsun üzerine birşey veriyorlar giy diye anestezi veriyorlar sen hiçbir şey hissetmiyorsun
Papatya-eylul88 japonbebe ay cok utaniyorum ya tamamen ciplak oluyoruz yani.o kadar kadin doguma vs.gittim utanmam asla saglik için ama birazda korku var
japonbebe Papatya-eylul88 sizi yan yatırıyo doktor çapraz bakıyo yani kadın dogum gibi direk alttan degil tam anlatamadım evet gerçekten kadın dogumdanda daha stresli rabbim şifa versin bir daha hiç gerek olmasın