Dmtt06 Evim yerden ısıtmalı aşırı kuru hava evde hepimizin burnunun içi yüzümüz falan kupkuru aynı zamanda da hava temizleyicisi almak istiyorum ama iki ayrı makine almak istemiyorum ikisini aynı anda yapan kullandığınız önerebileceğiniz makineler var mı
ozdenizzz Dmtt06 ben Philips kullanıyorum çok memnunum hem oda temizleyici hem nemlendiricisi bir arada bir araştırın sizde isterseniz.
morinah Dmtt06 xiomi temizleyici aşırı memnunuz bizde yerden ısıtma mahvolduk nemlendirici kesinlikle kanz öneririm
Dmtt06 tgcayz ama yok sanırım öyle bir makine sadece Philips’te buldum ondan da çok memnun değiller ayrı ayrı almak zorunda kalacağım sanırım 😢
tgcayz Dmtt06 dusardayım arastırıyorm suan cogu satıcı ıkı farklınurun onerıyo. Ikı işi yapan tek üründen yeterlı verımı alamayabılırsınız dedıler. Phılıps ve xiaomi pro serisi onerıldı. Buhar makınesı ıcınde phılıps 1000 serısı
Noname21 Dmtt06 dyson da var diye biliyorum bende nemlendirici Çardı eskiden almıstım xiaomi memnunum ama bende temizleyici almak istiyorum dyson düşünüyorum