nazlin Kızlar bebeğim 8 aylık yaklaşık 10 gündür sürünerek öne gidiyor önceleri hiç öne gidemiyordu hiç dizlerinin üzerinde durmuyor acaba bir sorun teşkil eder mi bundan sonrası emeklemek mi fikrinize ihtiyacım var
eylulbebesi_ nazlin oğlum da öyleydi bu ilk aşaması 9 buçuk qyw kadar süründü komando gibi geziyodu evde
KendiEvimdeDeplasmandayim nazlin 9.ay gibi emekledi kızım ondan önce sürünüyordu. Emeklemese de sorun olmaz yürümeye geçebilir
Prensesannesi32 nazlin bizde komando şeklinde surunuyorduk baya bir süre o şekilde devam etti sonradan emeklemeye başladı
balmilaveannesi Bisey olmaz benimki dönerek gidiyordu her yere o kadar uğraştık emeklemedi 10 aylıkken tatile gitmiştik bir hafta o zman hep kucakta arabada durduğu için dönmeyi bıraktı eve bi geldik emekliyor
CilekliKedy nazlin emeklemek bir gelişim basamağı değil geri geri emeklemek sürünmek vs bunların hepsi bir kabul ediliyor zaten ki sürünüyorsa emeklemesi de yakındır kızım 9 aylık sürünme bile yok normal bunlar yani
hepyerdeyizz nazlin Normal düzelir benim oğlumda Surunuyordu 8 ay 12 günlük 8 . Ayindma sonra diz üstünde durmaya başladı önce Cabaliyordu yapamiyordur
nazlin Oyun matı üstünde hep acaba o mu kaydırıyor kalkamıyor diye düşündüm bir de ne bileyim valla evham benim göbek adım korktum sağolun kızlaar
eminegzel nazlin 8 ay 20 günlük oldu kızım geriye doğru Sürünüyordu şimdi öne doğru sadece 1-2 adım ilerliyor çok bu gelişme yok henüz bakalım emekleyecek mi nerak ediyorum 😂