Merveeofs Geçenlerde burada birinden tavsiye olarak aldım biraz da araştırdım yorumları da iyi sanırım alıcam ama son kez tekrar sormak istedim kullnan varsa yorum yaparsa çok sevinirim 🫠
suheyla92 Merveeofs ben cok araştırarak anneme ve halama aldirdim ikisi de cok memnun smdi ben de alcam benmki de bozuldu
ozbaay Merveeofs ben aldım ama kullanmıyorum parçalarını yıkamak çok zahmetli ayrıca ekmekten galete unu yaparken bile çok kötü koku geliyor insan korkuyor yanacak diye bir sürü parça çok da gerekli değil bence hamur yoğurma içli köfte yapma vs yok
hunilimomy Merveeofs rende başlıkları doğrama aparatlarıni kullandim ogutucu başlığını deneme ihtiyacı duymadim hic ama genel olarak kullanışlı temizliği kolay
Merveeofs suheyla92 karaca birqz şans işi olduğu için insan istet ustemez iyice araştırıyor 🫣🤭 peki sizce mobilden almakla mağazadan almak arasında farn var mı
Merveeofs suheyla92 ayy birkac saat önce mağazadan aldım fiyat/taksit sayısı vs hep aynıydı.. inşallah kullanışlı olur benim icin de🫠