Gizem111 Kızlar lütfen bi öneride bulunun. 1 aylık bebeğim pişil oldu 4 gündür asla geçmiyor ne önerirsiniz
bebikomomyy Gizem111 sarı kantaron yağı, sudokrem aklıma gelenler benin başıma gelmedi ama bunlar iyi diye biliyorum bide belki kullandığınız bez pişik yapıyodur devam ederse farklı marka deneyin
edadenizz56 Gizem111 benim bebeğim de yenidoğan dönemimde pişiktş ve 1 ay hatta 1 buçuk ay sürdü artık kanayacak dereceye geldi bezini değiştirdim 2 defa en sonunda primadan memnun kaldım ama onum da çeşidi var Prima premium kullandım ıslak mendil mahfediyordı sleepy kullanıyorıdm değiştirdim e bebekten eşim koli halinde pamuk aldı hala o pamukla altını siliyorum koli bitince ıslak mendile geçiş yapıcam bide altını her doldurduğunda hemen değiştiriyordum asla bezi altında turmuyordum bide mümkün oldupunda hava aldırın hemen bezi kapatmayın krem olarak da bepantol kullandım her altını değiştirmede bol bol sürdüm sudokrem de kullandım ama bepantol düzeltti
hunilimomy Gizem111 pamuk ile temizlik islak mendil ile degil. Temizlik sonrasi kurulama biraz havalandırma sonrasi bez baglayabilirsiniz. Bez markasini degistirdiyseniz o yapmış olabilir. Emziriyorsaniz asitli yiyecek içecek etkilemiş olabilir. Geçmeyen bi pisikse alerjik sebepli olabilir
i_ylmz Gizem111 altı kesinlikle kuru olsun canım bebek pudrası al bebek budrası dene bir değiştirmende pudra birisinde kırem sür bebeğim çiş yapmamış altı dursun deme çişini yaptıysa değiştir pişiği geçene kadar altı devamlı kuru olsun ve ben hametan kullandım sudo krem de işeyarıyor ama en önemlisi altını kurulamadan bağlamamak ….. benim bebeğimin teni çok hassas hem boynu hem poposu pişiyor sürekli bunları yap emin ol geçiyor tabiki kullanmaya başladıktan 2-3 gün sonra etkisini görüyorum sonuçta hiçbir ilaç krem bir anda etki göstermez stres yapma sen çok güzel bir annesin Herşeyin üstesinden gelirsin
mirayel Gizem111 eğer sürekli pişikse alerji ihtimali de olabilir. benim bebeğimin sürekli geçmeyen pişiği vardı tabi yanında yüzünde kızarıklıklar vardı hep ağlama vardı. Bunlar da alerji belirtisi oluyor. Takip edin diğer belirtileri eğer var ise bi doktora görünün derim
Gizem111 i_ylmz kurulamıyorum evet. Ama ilk oğlumda hiç böyle bişe yaşamadım ya. Şimdi nasıl geçirebilirim
sinek Gizem111 canım bebeğin altına pamuktan bez koy kımıldamıyor zaten yazıktır bez takma kıyamam çok üzüldüm benim bebeğim yazın doğduğu için altına hep lavaboda ılık suyla yıkardım iyice kurulayıp bez takardım kremlerini aksatmadım eğer üşütmez diyorsan lütfen ılık suyla yıka bez de takmanı tavsiye etmem iyileşsin de
Gizem111 i_ylmz aay çok teşekkür ediyorum sende öyle güzel anne ❤️ muhakkak yapıcam dediğini 4 gün oldu bugun artık
kronikyorgun i_ylmz benim oğlumun da boynu pişik olmuş ya kat kat o aralar pişmiş kıpkırmızı daha 2 aylık boynuna ne öneriyorsunuz ne sürsem
i_ylmz Gizem111😊 eğer bezinin markasını yeni değiştirdiysen bu dediklerimi dene bakalım bir sonuçu merak ediyorum bana da yazarsan iyi olur bebişinin güzel haberlerini de yazarsın
nazifegamze Benim de bebeğim 1 aylıkken pişik olmuştu. Sürekli altını temiz tutup 2 dakika bile kirli bekletmeme rağmen pişiği geçmiyordu. Meğer alerjisi varmış. Eğer bebeğiniz ağlıyorsa bolca sürekli pişik oluyorsa doktorunuza bir danışım
Gizem111 edadenizz56 dediklerinizi uygulamaya çalışcam çok teşekkür ediyorum. İlk oğlumda 1.5 yasında hiç öyle bişe yaşamadım. Küçüğünde yaşayınca panik oldum açıkcası
edadenizz56 Gizem111 panik yapmayın çok normal bence çocuktan çocuğa değişkenlik gösteriyor zaten yaşamışsınız farklı olduğunu da görmüşsünüz sakin olun zamanla geçicek
yeniannim @Gizem111 Bez: prima premium care bence en iyisi imkanınız kısıtlıysa sleepy mavi bio natürel Böyle geçmeyen pişik için hametan çok iyi bence sabahına geçiriyor mavi olandan aile hekimi vs yazdırabilirsiniz uygunda zaten ama özellikle mavi olanı sarı değil
zhrdr Süt ve süt ürünlerini kesmeyi deneyebilirsiniz hem pişiği geçer hem kolik bebekse ağlaması azalır :)
zhrdr Genelde süt ve süt ürünlerine alerji durumunda geçmeyen pişik, yeşil kaka ve gazını çıkarmana rağmen rahatlamama emme sonrası huzursuzluk vs olabiliyor denemeni tavsiye ediyorum