ebruebruebruebru Dudağım kızardı uçuk çıkacak 6 aylık bebeğim var hiç öpmüyorum falan ama aşırı korkuyorum napıcam. Henüz çıkmadı ama çıkmak üzere ya unutup öpersem veya öpmüyorum ya sürterse çocuk hareketli bi bebek baya napıcam bilmiyorum
[silindi] ebruebruebruebru uçuk kremleri var eczaneden alın daha 6 aylık çok yaklaştirmayin dudağınıza 🥲
ayisit ebruebruebruebru bal ve sirke sürün sirke hemen kurutuyor. Ardından bal sürün 2-3 güne tamamen geçiyor. Gün içinde tekrarlayın
tuayyo ebruebruebruebru iltihaplı olmadığı sürece korkma canım bende sürekli uçuk çıkartıyorum zovırax kullan uçuk büyümeden temas ederse yıkarsın hemen korkma birsey olmaz ❤️
ebruebruebruebru annevebebegiii__ [silindi] ayisit tuayyo kupp333 myavocado canmanayvesuyu O kadar çok video gördüm ki bununla ilgili doğumdan önceden beri bundan korkuyordum. Vectavir sürdüm çıkmadan geçirir inşallah. Teşekkür ederim herkese inşallah geçer hemen dua edin bize lütfen ♥️
myavocado ebruebruebruebru Dikkat etmekte fayda var zor olsa da. Vectavir, zovirax en etkili kremlerden bir an önce alıp başlayın.
canmanayvesuyu ebruebruebruebru maske takın direk. Az önce instagramda bununla ilgili bir video gördüm gerçekten korkutucu benim de en çok korktuğum şeylerden biridir. Öpmek ve yakın temasla bulaşıyormuş
durbakalim ebruebruebruebru eczanede uçuk kremi var onu alın ya da aleovera sürün,geçen benimde çıkacak gibiydi aleovera sürdüm söndürdü.
mombarbie_ ebruebruebruebru tabiki çok korkutucu unutmamaya çalışın illaki unutuluyor bir şey olmaz diye garanti veremez kimse ama 21 aylıı kızım var benimde unutmuşluğum oldu çok şükür bir şey olmadı ama olmaz diye de kimse garanti veremez
ebruebruebruebru mombarbie_ kremi fazlaca sürdüm unutmamak için iyi oldu haklısınız bebelerimiz iyi olsun yeterki
mutluaanne ebruebruebruebru yaa biraz saçma gelecek ama tahta kaşığı ısıtıp kontrollü bi şekilde uçuk olan kısma değdirin dayanabildiğiniz sıcaklıkta olsun kurutuyor uçuğu başta çok saçma gelmişti bana ama ne kaybederim ki diye denedim 3 senedir falan ne zaman uçuk çıkacağını fark etsem bunu yaparım kurutuyor hemen 🙂
ebruebruebruebru mutluaanne sıcak bir şey konduğunu duymuştum ben de ama dün ben buz koydum oraya çıkmadan sıcak oluyor ya belki söndürür diye unutmuşum sıcak kompres yapılıyor diye biliyordum aslında teşekkür ederim deneyeyim krem de sürdüm çıkmadan geçsin inşallah
anonimim mutluaanne Bende yıllardır çıkacağını anladığım an böyle yaparım henüz tam çıkmamışsa çıkmasını engelliyo