Melooo Kızlar dün göğsümün içinde taş gibi bi sertlik var bugün oldu hala gitmedi dün biraz süt dolmuştu boşaltamadım akşamına sağdım bugünde sıcak duş tuttum geçmiyor ara ara ağrıyor aynı şeyi yaşayan varmı
Nilnil Melooo kaç aylık bebegin memeyi tam bosaltamıyır olablir genelde emzirmenin ilk günleri yasanabilen bir durum ama bosaltmaya calıs yoksa iltihaplanablr. Sagablirsn sık sık zamanla bosalır
Rahimetalha Aynı sorunu dunden beri bende yasıyorum sutumu sagdım ama tekrar sut birikti ne yapacağım bende sasırdım 🙄
Melooo Nilnil 2 buçuk aylık ben çalışıyorum gün içinde sağıyorum ama dün baya birikti sanırım canımı çok yakıyor bebeyim gazlı dakka başı emziriyorum en fazla 2 saate bir zaten emziriyorum dün sağamadım ne olduysa ondan oldu sanırım😔umarım geçer
Rahimetalha Melooo evet benımde sıstı ılık dus aldım makımayla sagdım falan sımdı biraz daha iyi bıde emzirdim sıslık azaldı
Aysozdmr benimde aynı oldu hatta ateş yaptı bende, her emzirmede ilk önce ağrı yapan göğsümü verdim biraz olsun geçti sizede tavsiye ederim, duşta sıcak suyun altındada sağabilirsiniz ağrıyı azaltıyor azda olsa☺️