kubyus yarın akşam misafirliğe çağırıldık bir yandan çok gitmek istiyorum bir yandan gitmek istemiyorum bize 1 saatlik mesafede bebeğimin uykusu bozulcak diye çok gerginim karar veremedim gitsem mi gitmesem mi diye
Hep_oyle_olur_zaten kubyus bir günde bozulmaz ki , aynı saatte yatırmaya çalışırsınız uyumzsa da bir günde koca düzen bozulmaz yani
Pamukhanim_ kubyus kaç aylık ben böyle misafirliğe gideceksem gündüz uykusunu ona göre ayarlı yorum mesela uyanıklık süresi 4-5 saat se son uykuyu ona göre yapıp sorun yaşamıyorum
busbus59 kubyus bu konu da bende çok takıktım baktım bunalıyorum bir yere çıkamıyoruz gittiğim yerde uyutmaya başladım ve oda buna alıştı zamanla. Diğer türlü kendimize eziyet oluyor.
kubyus uykusuzanne__ annemler yakın mesafede uykusu gelince huzursuzlanınca apar topar kalkıp eve geliyoruz yarın öyle olmaz malesef
cudana Bebeğimin uykusunu hiçbir kuvvet bozduramaz bana, gitmem. 15 aylık. Gitmedim hiç uykusunu bozup. Uyutup babasını nöbetçi dikip öyle gittim veya annemi çağırıp eşimle öyle gittik.
kubyus Pamukhanim_ daha 7 aylık tam anlamıyla uykusu zaten oturmadı 1 haftadır falan iyi ama çok tedirginim niyeyse
mitolojiii_ busbus59 kesinlikle çocuk uyku saati diye evden çıkmamak bana göre değil çocuğun alışması lazım evet eve gelen misafir oluncada uyku düzeni aksıyor falan ama yapacak birsey yok ben kendimi eve hapsedemem yada eve gelen misafire gelme diyemem bana çok saçma geliyor
aslimercan kubyus ben de 7 aydır 8 den sonra bi yere gitmiyorum ama herkes alıştır başka yerlerde de uyusun diyor,evde hapis olduk biraz boyle ,ben yaptım siz yapmayın☺️misafirlikte uyutabilceğiniz bi yer varsa,telsizinizi de alın gidin
alpmila kubyus ben böyle bir zamanda gündüz uykularını biraz ileri sarıyorum bir günden bir şey olmuyor 🙂
traineemom kubyus ya ben hiç çocuklarına göre yaşayan anne olamadım. Bence her şartta uyumalı çocuk. Uykusu bozulur, yemek yemez vb şeyler için hiç evde oturmadım ben onlara değil çocuklar bana uydu. Bu yüzden her yerde uyuyan çocuğum var , küçüğü de 5 aylık o da öyle.
kubyus traineemom çok güzel yapmışsınız aslında bende öyle istiyorum ama elimde değil bir salabilsem kendimi rahatlıcam 😂
459251 Ben çocuğa ayak uydurmam çocuk bana ayak uydurmalı. Aman uyanmasın aman ses çıkmasın aman ağlamasın aman küsmesin demedim hiç. Tabiki her şeyin dozu var gaddar da değilim😂 sadece benim de dışarıya ortamlara ihtiyacım olduğunu çocuk için eve kapanmamam gerektiğinin farkındaydım. ben oğlum doğduktan sonra 40 ı çıkmadan bile yatılı misafirliğe gidiyordum kayınvalideme. 1 saatlik mesafe. Çok huysuzlanıyordu gittiğim yerlerde ama pes etmedim. Her imkanda çıktım dolaştım. Benimde çıkmaya nefes almaya ihtiyacım vardı çünkü. Sonra zamanla oğlum dışarıya alıştı. Şuan 2 yaşında hala dışarıya çıkınca çıldırıyor sevincinden. Öyle alıştırdım çünkü gözü tavan duvar görmemeli çocuğun sadece.
busbus59 mitolojiii_ bende öyle düşünüyorum bu sefer annelik zor geliyor insana. Darlanıyorsun ve hatta depresyon bile olabilir zamanla evde dura dura
mamylatte kubyus bebeğim şu an 8 aylık ben de ilk altı hatta yedi ay diyebilirim hiçbir yere gitmiyorum uyku saatlerinde ne gündüz ne akşam çünkü zaten evde de çok zor uyuyan bir bebek başka yerde hiç uyumuyor gibi bir şey ama artık ben de çok yoruldum bir yere gitmem ekten ya gittiğin yerde hemen kalkmaktan sıkıldım artık gidiyorum uyku düzenine oturtturdum o yüzden ben sürekli olmadığı sürece arada bir aksamasına müsade ediyorum yani mesela bazen bir bazen 2 saat geç uyuyor ama ertesi gün gene yine normal saatinde Döndüğüm için bir sorun olmuyor Eğer size de iyi gelecekse gitmek istiyorsanız bence gidin
minnakanneyim kubyus bebeğim 3.5 aylık akşam rutini oluşturduğum zamandan beri akşamları bir yere gitmiyorum çağırılıyor muyum evet gitmek istiyor muyum evet ama bebeğimin uykusundan önemli değil hiçbiri ben gitmezdim
Sungerbob kubyus Merhabalar evet sizi çok iyi anlayabiliyorum ama bir gün de çocuğun uyku düzeni bozulmaz merak etmeyin. Bir keresinde doktorumuz bize siz çocuğa değil çocuk size ayak uydursun demişti. Yani gittiğiniz yerde de uyutabilirsiniz bence yoksa böyle düşünerek sürekli kendimizi eve tıkıp kalıyoruz.
Tugcebb kubyus bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum bizim her şeyimiz doğduğundan beri düzenliydi. 6 aya kadar bir yere gittiğimizde burnumuzdan geliyordu. Düzeni bozuldu mu hayır bozulmadı ama o geceler genelde zor geçti. Gittiğimiz yerde şimdi de asla uyumaz. Akşam uyutmuyorum normalde bir yere gideceksek uyutuyorum. Gittiğimiz yerde yoruluyor zaten ama neşeli oluyor, insanı seviyor. Uykusu da olmayınca rahat ediyoruz. Geldiğimizde geçte olsa uyuyor bir şekilde. Ertesi gün düzenine devam ediyor
Pamukhanim_ kubyus anladım ben ilk 8 ay bir yere akşamları gidemezdim düzen bozulur diye sonra böyle yaparak çıktım hep