meltemsmsk Merhaba bu vitamini kullanan var mı yeni doğduğundan beri kullanıyorum bazı yerlerde gaz yapıyor diyor sizde de var mı
melipol meltemsmsk Hiç bir sorun yaşamadık. D vitamini olarak en iyisi ocean. Demir ilacı olarak da Sidefer veya Bestiron kullanabilirsiniz.
mavideniz96 meltemsmsk inanılmaz gaz yapıyor. Oğlumu kolik sanıyordum değilmiş 😂 bırakınca düzeldi başka markaya geçtik
baby2011 Benim bebeğim çok gazlı. ocean verince sancı şeklin de gaz çıkartıyor, ben 3 gündür kestim. bugün ağlama krizimiz olmadı bebeğim 29 günlük
mavideniz96 yektali01 kabızlık yapmadı ama aşırı gaz yaptı ocean. Dediğim gibi çocuğumu kolik sanıyordum
glnrk meltemsmsk ben de lullanıyorum doğduğundan beri ama ben doğumdan 1 gün önce antibiyotik başladığım için doktor biogaia diye bir damla vermişti bebek antibiyotikten çok etkilenmesin diye gaz için de çok etkili gaz şikayeti geçene kadar kullanın dedi. Belki o yüzden gaz yapmamıştır.
yektali01 mavideniz96 bende bi iki gün bırakıp deneyeceğim damladan mı acaba diye anne sütü aldıktan sonra sürekli ağlıyor sütüm mü yaramıyor ne oluyor anlamıyorum ya
baby2011 belladonna_ ben vitamine devam ettim. Bizim kakada sıkıntı oldu, s*müksü kaka oldu onun için süt alerjisi olabilir diye damla başladık. O baya rahatlattı ama gene arada sancılı oluyor. Bizim vitaminden değilmiş sanırım. Ek olarak probiyotikti verdi doktorumuz.