gubo Nasıl başa çıkıyorsunuz uyku nedir unuttuk saat başı uyanmak ve ağlamak nedir ya bi de üstüne diş çıkarıyor.
ikiierkekkannesii gubo bizimde 3 ay 7 günlük gündüz uykusu yoktu zaten şimdi gece de surekli kalkiyor mizirdaniyor ne yapcam bilmiyorum atak mı yani bu sürekli uyanık delirmek üzereyim sanki damaklari da kavis gibi olmuş kızarmıs
yenibir Benimde öyle 5ten beri uyanığız tabi saat başı uyanmaları söylemiyorum bile ama ağlamıyo benim ki kucak istiyo
bala5516 Bi ara ne güzel gece uykusunu düzene k0ydum diye seviniy0rdum bir kaç günden beri benimkide aynı durumda
burcg ikiierkekkannesii benim de 3 ay 6günlük benim de 3. Aya girdi gireli böyle hele dün gece oturdum ağladım asla uykuya dalamıyor dalsa bile kucakta memede bıraktığım an uyanıyor uykusuz geçti tüm gecemiz çok zordu ya 4. Ayda olmuyor muydu bu anlamadım nedir😔
b26ada Ayda ne güzel uykusunu düzene koymuştuk. 4. Ayda sanki başka bir bebek oldu🥹 şu an 4.5 aylık yavaş yavaş toparlamaya başladı ama yinede gece uykusuna çok zor geçiyor🥲
yenibir gubo benm de bebiş hiç uyumuyo dört aylık olucak dişte çıkarınca düşünemiyorum 🫣benim de kızım rahat çıkarmıştı