Sevvalll Zeynebimm66 ben kullanıyorum cok memnunum kilo alımı gelişimi çok iyi 4 ayligiz emzirme yok sadece mama ile besleniyor
Emineduha Zeynebimm66 ben kullanıyorum canım çok memnunum gaz kabız hiç yapmıyor tam tersine hergün tuvaletini yapıyo probiyotik daha fazla var
Bebegimcanim Bi farkını görmedim eğer normal aptamil kullanıp buna geçeceksen benim bebeğim mavi aptamil gibi içmedi
Zeynebimm66 Bebegimcanim sma dan aptamil geçtim ama kabul etmedi sonra bebelac içti biraz şimdi onuda istemiyor bunu hiç almadı
Zeynebimm66 Sevvalll bebeğimiz severek içiyor mu bizimde kilo alımı çok azdı o yüzden önerdiler ama kabul etmiyor hiç bi şekilde diğer mamalarda aynı aç duruyor ama yinede almıyor uyku dışımda ne yapacağımı şaşırdım
Bebegimcanim Zeynebimm66 bende aptamilden sma ya geçtim 😂 bende de durum benzeri gibi sma içince Ara ara az miktarda kusuyor. Aptamil sma beraber gidiyorum alışana kadar sen neden sma yı bıraktın aptamile geçtin?
Zeynebimm66 Bebegimcanim ilk önce güzel içti sma yi rota geçirdik bidaha iştahı eskisi gibi olmadı hiç bir mamayı almıyor uyanıkken şuan
Bebegimcanim Zeynebimm66 İştahı açılsın kilo alsın istiyorsan prosyneo asla kullanma çünkü ben bebeğim kabız diye kullanmıştım Bağırsak çalıştırıcı bir mama o