Kızlar merhabalar, oğlum 11 aylık gece uykusuna 7 de yatıyor. Doğduğundan beri emzik almayan bi çocuk. O yüzden memeyi emzik gibi kullanıyor. Gece uykusuna emzirerek kucağımda sallayarak yatırıyorum. Destekli uyuduğu içinde her uyku döngüsünde uyanıyor uzun uyuyamıyor. Ara ara uzun uyuduğu oluyor ama bu aralar hiç kucağıma alıp sallamadan tekrar uykuya dalamıyor. Destekleri azaltmaya çalıştım önce merde uyuma olayını kestim yavaş yavaş sonra kucağımda sallamayı azalttım yanına yattım sırtını okşadım derken bi diş bi hastalık alt üst olduk. Gece 12-1 e kadar kendi yatağında yatıyor yatağı yatak odamızda. 12-1 gibi uyanınca emzirmek için yanıma alıyorum işte olay bundan sonra başlıyor. Emzirip koyardım yatağına en azından bi kaç saat uyurdu kendi başına şimdi nem ağzında uyumak istiyor. Emzik gibi meme ağzından çıktığı an başlıyor ağlamaya gözünü açmadan. Doktor gece emmesini kes demişti dokuz aylık kontrolünde ama olmadı 7 den sabah yediye imkanı yok emmeden tutamadım feryat figan. Önce 7 de uyuttum 12 de emzirdim bi de sabah beşte emzirdim ama yok gece sürekli emmek istedi daha da zorladı üç dört gün perişan etti bizi. Pes ettiremedim o bizi pes ettirdi. Gece emme olayını nasıl bıraktırdınız.