yasarbetull benim kızım 9 aylıkken ilk anı nöbetini geçirdi önce ambulansla hastaneye götürüldü orda soğuk havale dediler bir serum yapıp eve geldik ertesi gün aniden yine nöbet geçirdi eğitim araştırma hastanesine götürdük eeg çekildi tomografi çekildi ve çocukluk dönemi epilepsisi tanısını aldı . Nöroloji doktoruna yönlendirildik yeniden eeg çekildi ve oda aynı şeyi söyledi. Bize bir ilaç başladı o ilacı kullandık ve her ay eeg çekimine gittik o ilacı kullanırken de 1 defa nöbet geçirdi uykudaydi tesadüf kalkmistim ve gördüm . Doktor ilacı değişti biz o yeni ilacı 1.5 yıl kullandık o süreçte tabi önce her ay 6 ay boyunca kontrole gittik sonra 2 aya çıktı sonra 3 aya çıktı ve sonra kadameli olarak azaltarak ilacı kestik şuan 4 yaşında çok şükür bir daha yaşamadık ilacı kestigimizde 2 yaşına gelmişti. 7 yaşına kadar alerji şurupları soğuk algınlığı ilaçları uyku ilaçları vs yasak sadece calpol ve amoklavin tarzı antibiyotik kullanabiliyor. Her hastaneye gittiğimizde nöbet geçmişi olduğunu söylüyoruz bu ilaçları yazmiyorlar