[silindi] 05012025 bizim halıcı emin değil üstüne çıkartcam diye sürmediğim şey kalmadığı için çıkarsa süpriz olacak 😂
[silindi] Meri-Mel kendimi teknik aksaklık nedeniyle levent kırcadan boşanan oya başar gibi hissettim 😂😂 teknik aksaklık oldu bizde de 😂
zeyneperguvan [silindi] benim halım da beyaz ve zor bir halı aynı şekilde vişne suyu döküldü stop leke çıkarıcısıyla çıkardım
_YanakReisinAnnesii [silindi] yok yok boşama eğer leke çıkmazsa masrafa sok yeni bi halı aldır hak etmiş 😂
havvaya [silindi] bitkisel leke çıkarıcı. Ve onun yağ Kir çözücüsü var çıkarıyor. Bildiğiniz kırmızı pancar turşusunun suyu dökülmüştü onu da çıkardı. Deneyebilirsiniz
emoss07 [silindi] kesinlikle rossman da bi leke cikaricisi var domol diye alin derim kac kutu bitirdim sayamadim
[silindi] emoss07 ay evet bi de onu demişler alıp deniycem bir iki marka tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ❤️
emoss07 [silindi] rica ederiim ama şiddetle tavsiye ederim💜 cilek karpuz nar lekesini bile cikardiysa onuda cikarir bence
byzyldz [silindi] valla bu devirde halı yıkamacılar bi ilaç kullanıyolar halılar sıfır geliyor leke çıkarma garantisini veren halıcılara verin onun dışında da vanish kosla çok güzel leke çıkarıyor